úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
HENNYVILLE
---
---
17:37:57 8.11.2016
KASUMI
: Delal jsem to podle Raymonda Blanca. Petrzel remoulade jsem jedl kdysi v Dansku a chtel to zkusit. Blancuv celeriac remoulade sem nahradil petrzeli a bylo to super.
IKA
---
---
17:37:51 8.11.2016
+3
KASUMI
: Pečený je celkom dobrý (ale nikdy som ho nepiekla samotný, obvykle ho prihodím na plech k inej zelenine.)
KASUMI
---
---
17:28:58 8.11.2016
3 odpovědi
87HIGHFLYER
: :)
HENNYVILLE
: nejaky osvedceny recept? nikdy jsem to nedelala a mam to zazity jen s celerem
BRUKEV
: polivky jim celej posledni tyden, takze uplne me nelaka zas vyvarovat vyvar, ale tam je to jasny
QUANTI
: jako moje oblibena zelenina to neni, ale asi porad lepsi jak celer :)
QUANTI
---
---
17:01:49 8.11.2016
1 odpověď
dávám do bramboračky, vývaru, boloňské, na kuře pečené na kořenové zelenině nebo zmiňovaná svíčková. Nic na vyloženě hromadný zpracování mě nenapadá :)
BRUKEV
---
---
16:59:08 8.11.2016
1 odpověď
+5
KASUMI
: dokoupil bych kilo mrkve, celeru, 5 kg masa, nadělal vývar, vedle v hrnci připravoval svíčkovou a sezval rodinu/kamarády na veeeeeelký oběd.
Nebo 0,75 kg petržele rozdal.
HENNYVILLE
---
---
16:40:11 8.11.2016
1 odpověď
KASUMI
: Remoulade, je z ni pecka.
87HIGHFLYER
---
---
16:35:16 8.11.2016
1 odpověď
+17
KASUMI
: jo, z toho pude pesto hůř...
KASUMI
---
---
16:34:29 8.11.2016
2 odpovědi
87HIGHFLYER
: bila petrzel.. jako ten koren
87HIGHFLYER
---
---
16:34:09 8.11.2016
1 odpověď
KASUMI
: já z toho dělám občas pesto - petřžel, česnek, citronová kůra, sůl, olivový olej.
KASUMI
---
---
16:31:58 8.11.2016
5 odpovědí
+1
nejaky tip prosim, co s kilem petrzele? omylem jsem misto 2 ks objednala dva svzaky :)
THEODORT
---
---
19:57:21 6.11.2016
obe rejze maji potrebu vyssi skrobovitosti, takze za me OK
TATONKA
---
---
19:45:24 6.11.2016
Nezaznamenala jsem jedinej rozdil oproti Arborio ryzi. Fakt. Cimz se dostavame k tomu, ze ta ryze asi nebude na sushi uplne idealni.
BRUKEV
---
---
19:43:21 6.11.2016
TATONKA
: nebude
RUTHLESS
---
---
17:55:15 6.11.2016
TATONKA
: bude nebude... bude ti to strasne lepit.
TATONKA
---
---
17:43:29 6.11.2016
2 odpovědi
Mam takovej blbej dotaz. Chci si uvarit houbovy risotto, ale nesehnala jsem v nejblizsim okoli vhodnou ryzi. Nicmene, u Vietnamcu jsem narazila na kulatozrnnou "sushi rice" vyrobenou v Italii. A tak se ptam, jestli to s ni bude taky fungovat. Co myslite?
IKA
---
---
16:31:49 4.11.2016
TUILE
: Z hrachu možno pučálku?
VESPER_INDIGO
---
---
16:22:40 3.11.2016
CMLKA
: a nebo oboje. Což by bylo pro našince obzvlášť vypečené.
Btw já když už musím vařit, tak většinoz vařím různé variace rýže a fazolí a zeleniny, případně je ještě do něčeho naplňuji (tortilly a tak). Je v tom víceméně veškerá výživa a často to bývá na smlsnutí dobré. A hlavně to je za chvíli hotové.
CMLKA
---
---
15:45:26 3.11.2016
1 odpověď
VESPER_INDIGO
: ne chuck norris :)
VESPER_INDIGO
---
---
8:58:48 2.11.2016
1 odpověď
+1
DIVER
: ale to musíš být Bill fucking Murray, aby tohle fungovalo.
DIVER
---
---
8:55:45 2.11.2016
1 odpověď
±0
a věděli jste, že když zvednete sousto z podlahy do pěti sekund, nic se s ním nestane? :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam