• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GEISHA:
    pečené papriky a kozí sýr
    roastbeefový, popřípadě s pastrami.
    nějakou variantu na banh mi
    pečenej lilek a sušená šunka a něco zeleného
    kozí sýr a sušená rajčata
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    GEISHA: Nastrouhaná uvařená řepa s ricottou.
    DIVER
    DIVER --- ---
    a hummus taky!
    DIVER
    DIVER --- ---
    guacamole?
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    MOODYCAT: Zeptej se v auditku "Noze". Tam ti radi poradime.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOODYCAT: máme tenhle už par let a milujem ho http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DIVER: Nepřímo je tak, že to není nad zhavima uhlikama. Většinou to je tak, že máš uhlíky jen na jednom okraji, třeba do jedné třetiny. Nad uhlíky máš přímou zónu. Zbylá část roštu , která není nad uhlíky je nepřímá zóna. většinou se ještě pod nepřímou zónu dává nádoba s vodou.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DIVER: no páni, dnes je den zázraků? :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    JAJITA: už jsem to napravil :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    MOODYCAT: tyjo, minus za snahu udělat kamarádovi radost?
    DIVER
    DIVER --- ---
    a když už - je tam ta chuť dřeva znát? předpokládám, že to bude mít kouřovej cedronádech.
    DIVER
    DIVER --- ---
    MUTHA: jeden fakt blbej dotaz :) - "nepřímo" znamená někde na kraji a ne nad plamenem? prostě jenom horkem pod přivřeným deklem?
    DIVER
    DIVER --- ---
    MUTHA: půl hoďky nad grilem? a to se to dřevo nespálí? (mám taky cedr)
    a taky jsem to dostal s doporučením dělat na tom ryby. dá se na tom dělat (s nějakým efektem) i jiná flákota?
    a nesmrdí to po rybách? :)
    E_D
    E_D --- ---
    DIVER: zkušenost nemam, ale projel jsem google image a imho na tom..

    http://www.napoleongrily.cz/w995/prkenko-462.jpg
    DIVER
    DIVER --- ---
    KOCHANSKA_CH: mě to přivezla ex z ameriky. tak to nechci hned spálit :) a nepochopil jsem, jestli se to maso dělá na tom nebo to prkýnko leží vedle.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DIVER: Včera jsem na to koukala v katalogu Weber grilů, viděla jsem to poprvé. Ale asi je teď uzení na grilu v módě, měli tam pro to i dřevěné lupínky, prach a špalky. Zkus a poděl se o zkušenost. :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    hele, máte někdo zkušenost s používáním takovýho toho grilovacího prkýnka, co se předtím namáčí do vody? má dodávat vůni. mám ho doma a nikdy jsem to nezkoušel...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MOODYCAT: mám tyhlety dva a naprostá spokojenost.

    6716S - KAI Wasabi Black Santoku nůž
    http://japonskeostri.cz/62-6716s-wasabi-black-santoku-nuz.html

    6716N - KAI Wasabi Black Nakiri
    http://japonskeostri.cz/61-6716n-wasabi-black-nakiri.html
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Chci koupit kamaradovi k narozeninam nejakej peknej lepsi sefkucharskej nuz, tak do 2000. Je to realne? Jaky? Pripdne me odkazte do vhodnejsiho auditka...dekujiy
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja se za to, ze nejakych pet let beru bedynky od bedynkyzezahrady, nestydim. Tvrdi o sobe, ze jsou bio, znam je i lip, nez predani bedynky jednou za 14 dnu, dycky drzim palce u historek s telatky, jehnatky, nebo pipinama, co ve chvili, kdy dostaly nove solo budnicky, prestaly nest atp:)) Segra se mi smeje, proc nechodim pro zeleninu do Alberta (na nesezonni chodim do suprmarketu). A co, mne se i libi, ze pestuji i ne zcela tradicni zeleninu, takze pak zkousim recepty na topinambury, fenykl, cekanku apod:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam