• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Co mam varit? Tak nejak vubec nevim, co udelat zitra na obed.
    Dnes kureci nudlicky na prirodno, hranolky. Vcera rizek a varene brambory, taky jsme nedavno meli zemlovku, veprove v mrkvi, pizzu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ZUZKAOU:
    REONA: díky, já si teda ty vzorky (něco přes kilo) vezmu domů :)
    REONA
    REONA --- ---
    ZUZKAOU: Tarhoňu opražím, zaleju vývarem a po uvaření přidám nakrájená sušená rajčata, černé olivy a fetu (dle chuti ještě jalapeňos). Když se vše prohřeje a feta trochu rozpustí, je hotovo. Rychlá večeře, i muž si to oblíbil.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEBEBE: tak jsem ji nakonec udělala s koprovkou a jako dá se.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FATBOZZ: kameninovej mam livanecnik, takovej asi za 300 a jako taky je super, i kdyz je to levnej sunt...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    hlasim, ze litinova panev je naprosto super vec, nechapu, jak jsem bez ni mohla zit :)
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    ZUZKAOU: Krémovou s houbama, konzistencí podobně jako rissoto. Uvařenou poctivě promíchat s omáčkou a máslem. Nebo místo houbové omáčky rajčatovou s parmazánem a rukolu na závěr.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nějaký tip na něco s trahoňou (israeli couscous) co bude letní, nebude to salát ala tabouleh a nebo polévka?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Pak jsou tu jeste panve kameninove, zena ji ma a nemuze vynachvalit. Dokonce i ja v pozici myčky nemám problém s mytím. Staci pritlacit houbickou s mekkou stranou a jde to samo

Nerezová pánev na indukci s nepřilnavým povrchem GRANITEC | KOLIMAX
    http://www.kolimax.cz/...RIsAKVI5QbefwM-81cd1WsnLp3Oas7HCbwcxJMtfYXjQt1YeZwLQIQDbHJd1xgaAiA8EALw_wcB
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KASUMI: Dobrá poznámka:-D Viděla jsem je právě i prodávat a za tu cenu bych si to koupila, kdybych nějakej kousek neměla.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    DEVIL: je fakt, ze nejake polodusene houby jsou v mrazaku. Moc dik
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LADY_MYSKA: podelne ji rozpul, rozpuleny casti naolejuj, sulpepr a na pecici papir obrat plochou casti na plech a pec v troube cca 20 minut. trochu zmekne a po tech 20ti minutach tu pulku jednu zvedni a pichni do masa vidlickou a zkus na ni to maso navinout. kdyz to pujde, je hotova. kdyz ne, tak ji muc dalsich treba 10 minut.
    mela bys z toho masa mit proste spagety. je to docela dobry, ale chce to nakou mastnotu. ja sem udelal houby na masle a pak pridal pesto a kdyz byla dyne hotova, tak sem to tam nakydal do ty dyne a zral primo z ni..
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Mam tu jednu spagetovou dyni, prosim vas, co s ni?
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    KASUMI: nojo, tak to jsme na tom podobně :-)

QUANTI: zkusim se porozhlídnout nebo se třeba ozve někdo, kdo má delší zkušenost
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PAKOBYLKA: zatim nemam reseni..
    chci zkusit tu litinu.. ale zatim jsem se k tomu nejak neodhodlala:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PAKOBYLKA: jako hlavu ti na to na špalek nedám, ale za ten půlrok jsem žádné vyboulení nepozorovala, na rozdíl od nějakého levnějšího teflonového hrnce taky z ikey.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    QUANTI: už se trochu bojim kupovat s tim, že to SNAD bude ok :-)
    páč takhle už jsme koupili dvakrát
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    KASUMI: a co to teda nedělá? chce to litinu?
    my se nějak zasekli na keramice...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PAKOBYLKA: teď obyč sklokeramika. Ale měla jsem ji i na indukci asi půl roku a přišlo mi že dobrý.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PAKOBYLKA: jo, tohle mi udelaly vsechny keramiky na indukci.. a lehky panve..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam