• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    AIJA: Tak to doporučuju nějaký návody jak zpracovat kuře. Zrovna kuře anebo krůta jde zpracovat poměrně lehce. Do polívky skelet co by zbyl a uvidis jak si budete lízat ušní boltce :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Krůtí stehna v podobě palic nekupuju, zdá se mi, že je na nich málo masa a hodně kostí a šlach. Zato rozkrojená horní krůtí stehna jsou super.
    Dřív jsem kupovali celou krůtu a zpracovali ji do mrazáku, ale přišlo mi, že je moc velký odpad:-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KEMENTARI: jinak už krůtí nohy nedělám ;)
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    díky za tipy, ještě to promyslím
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PAKOBYLKA: co glazovanou mrkev a peceny cesnek k tomu?
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    ehm, sakra, tak dvě stehna jsou krůtí a dvě z brojlera. Neexistuje nějaká možnost, jak to spotřebovat najednou? (já vim, asi moc ne)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    mám zamrazený 4 krůtí stehna a potřebovala bych je spotřebovat. nemá někdo ozkoušený recept na nějakou zajímavou úpravu, nejradši bych je upekla, ale chtěla bych něco nového (přísady, kombinace)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Kam chodite na cerstvy teleci jatra idealne na Praze 4? Zkousel jsem oblibene rezniky a nedaji se objednat max, kdyz ma clovek stesti, tak je zrovna maji.

    Diky!
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    dostal jsem hroudu slovenského ovčího sýra, někdo nějaký dobrý tip? líbil by se mi grilovaný na salátu, ale to asi nepůjde tak chci mít něco v záloze :)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    CATHERINE: nechceš hodit recept sem? .) [ REMOSKA ...recepty, tipy & triky ]
    zní to dobře!
    AIJA
    AIJA --- ---
    LYNCH:
    Včera mi syn připomínal, že jsem dlouho nedělala slaný koláč na plech. Lístkové nebo pizza těsto, 2-3 tvarohy rozmíchaný s kmínem, solí a trochu mléka na zředění, hodně cibule a nastrouhat sýr.
    Dneska to spáchám:-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    LYNCH: Zakysanku, slaninu a cibuli.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LYNCH: nebo tam dej panenku, davam dve vedle sebe a je to dobry. jde to velmi dobre :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LYNCH: quiche - např. cibulový (spousta cibule na proužky, pořádně opéct na panvi, zalít deckou bílého, nějaký bylinky, vydusit. Na těsto, posypat nivou, upéct do zlatava těsta)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Díky díky.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    LYNCH: co nejvic redukovany ragu bolognese, trochu nastrouhanyho pecorina, zabalit a podle barvy testa upect (30-40 minut na 180°C?)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LYNCH: googli vegan wllington - dela se treba s houbama, dyni...Pripadne googli bosnian pita
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LYNCH: a pokud mas rad zeli a k dispozici dobry kysany zeli, tak udelat strudl (ochutit kminem)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LUCIASHECK: :D to my rozpočet nedovolí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam