• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LYNCH: nebo tam dej panenku, davam dve vedle sebe a je to dobry. jde to velmi dobre :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LYNCH: quiche - např. cibulový (spousta cibule na proužky, pořádně opéct na panvi, zalít deckou bílého, nějaký bylinky, vydusit. Na těsto, posypat nivou, upéct do zlatava těsta)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Díky díky.
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    LYNCH: co nejvic redukovany ragu bolognese, trochu nastrouhanyho pecorina, zabalit a podle barvy testa upect (30-40 minut na 180°C?)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LYNCH: googli vegan wllington - dela se treba s houbama, dyni...Pripadne googli bosnian pita
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LYNCH: a pokud mas rad zeli a k dispozici dobry kysany zeli, tak udelat strudl (ochutit kminem)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LUCIASHECK: :D to my rozpočet nedovolí
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LYNCH: Svickovou wellington :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    LYNCH:
    Se špenátem, s rajčaty a oregánem, se sýry...jen s kmínem a solí. Obvykle zaroluju a nakrájím na šneky. Když chci být hodně akční, tak tvaruju pirohy, šátečky apod., ale to většinou s mletým masem.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Jak použít listové těsto na slano? S masem bez masa + příloha.. Co by jste doporučili?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: vyndávání ale není špatnej nápad. a třeba by v některých jídlech šla dělat v něčem takovémhle
    Košík vyvařovací GrandCHEF ø 6 cm
    http://www.tescoma.cz/...hynske-naradi-a-pomucky/grandchef/428560-kosik-vyvarovaci-grandchef-oe-6-cm
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TRISSIE: U kratce varenych jidel nijak. Bud var bez ni, nebo at si ji vynipe.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    TRISSIE: srat na nej. kdyz mu nechutna, at si ji vypreparuje nebo se jde najist vody...
    muzes cibuli rozmixovat nebo robotem rozesrat do malejch kousku, ktery budou ale vodnaty a budes u mixovani i vareni dost brecet v pocatecni fazi pokrmu. pokud nema alergicky reakce, varil bych dal jak si zvykla...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TRISSIE: Máš sekáček k tyčáku? Tím beru cibuli, když ji chci fakt na jemno. A to by se pak snad v jídle ztratilo...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jakým postupem dosáhnout co nejrychlejší dezintegrace cibule?
    syn nejí nic, v čem je cibule VIDĚT. Je-li rozmixovaná (v omáčce, krémové polévce) nebo dezintegrovaná (v guláši a podobně dlouho tažených jídlech), tak mu nevadí.
    kdybych dokázala tu cibuli dezintegrovat i v jídlech, které se vaří krátce (omáčky k těstovinám atd), byl by život u rodinného stolu daleko klidnější...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tady je to ale desnej mimáč.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Quinou jim a mam doma, diky :).
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: Uvař quinou a nebo cizrnu. Udělej sladkokyselou zálivku, upeč papriky, smíchej quinou či cizrnu se zálivkou, špenátem a paprikama, nech odležet. Přidej kozí sejra.

    Pokud nejíš ani quinouu a nebo cizrnu, tak si k snídani namaž sejra na chleba a k večeři si udělej špenát.

    Případně asi půjde sejrem a špenátem nacpat třeba krůtí a nebo drůbeží plátek.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOODYCAT:
    Tak si sejra osol:-) a přidej třeba nějaké oblíbené koření a bylinky. TEBOU oblíbené:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    AIJA: To zas ale hnusne chutna :D. Potrebuju z toho koziho syra vytvorit plnohodnotnou veceri.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam