Potřebuju zpětnou vazbu a nebo novou inspiraci
vymýšlím první večeři na jakýsi mezinárodní kurz. Budou tam i Francouzi, základ budou skandinávci, Poláci a Němci, sem tam nějaký Angličan. Budou tam vegani.
Chci aby neprskali a chci aby to bylo české.
Je to první den, takže na vaření není moc času. Je tam místní pekárna se skvělejma rohlíkama, takže to chci postavit okolo rohlíku.
Ideálně bez vajíček, bo je pak budou mít dvakrát na snídani. Sejry a salámy z české produkce s nic moc zrozpočtem bych v rámci prvního dojmu raději vynechala.
současná úvaha je: polévka + hora salátu z jarní zeleniny+ něco na rohlík.
Bavím se myšlenkou, že by vyfasovali drštkovou - vege hlívovou, nonvege klasickou.
Jako spolehlivá varianta bez rizika vyděšení dršťkami se nabízí bramboračka. Případně nějaká jarní polívka -jaká?
Napadá někoho nějaká tradiční česká vegan pomazánka, kromě drožďové? Jako vege bych vzala klasickou pažitkovou z dobrýho tvarohu.
Jak moc je naštvu když jim nabídnu huspeninu z makra (já cokoliv v aspiku hluboce miluju, zde jsem zcela neobjektivní k posouzení)?