úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
DEVIL
---
---
17:18:37 20.7.2019
+1
ZUZKAOU
: agar nepodleha tepelny degradaci jako zelatina.
ZUZKAOU
---
---
8:54:01 20.7.2019
1 odpověď
DEVIL
: agar je pevnější? Super. Já mezi tím vygooglila že mi to trochu zpevní chlorid vápenatý.
OLIII
---
---
21:24:47 18.7.2019
1 odpověď
Dostala jsem čerstvý boby (asi bob zahradní?). Stači je vyloupat a uvařit nebo je mám před vařením ještě nějak namáčet, případně jinak zpracovat? A kdyby měl někdo osvědčenej recept, tak budu ráda:)
DEVIL
---
---
5:52:37 18.7.2019
1 odpověď
+1
ZUZKAOU
: tak zkus agar misto zelatiny. tomu je teplota jedno a lidi hovno poznaj ze to neni zelatina
ZUZKAOU
---
---
17:31:00 17.7.2019
1 odpověď
Jak co nelépe zpevnit želatinu - zejména potřebuju odolnost proti vyšší pokojové teplotě. Na slano kyselé aspiky.
VSICHNIMAME
---
---
15:36:33 12.7.2019
GINGERCAT
: i s parmazánem. Nesráží. Mělo by? Vždyť tuk se obvykle mrazí naprosto bez problémů.
GINGERCAT
---
---
15:24:46 12.7.2019
1 odpověď
VSICHNIMAME
: i s parmezánem/pecorinem uvnitř? Nesráží se to?
VSICHNIMAME
---
---
15:15:26 12.7.2019
1 odpověď
+1
87HIGHFLYER
: osobne hotove pesto mrazim ve sklenicich se sroubovacim uzaverem. Pri pouziti do testovin je pak treba v zime fajn.
TOOMIX
---
---
14:43:53 12.7.2019
TOOMIX
: respektive měl jsem kopec bazalky, tak jsem ji zmrazil a pohoda
TOOMIX
---
---
14:43:03 12.7.2019
87HIGHFLYER
: řešil jsem loni a nejlíp z toho vyšel mrazák
TOOMIX
---
---
14:43:03 12.7.2019
1 odpověď
87HIGHFLYER
: řešil jsem loni a nejlíp z toho vyšel mrazák
87HIGHFLYER
---
---
14:22:17 12.7.2019
3 odpovědi
Mám hrozně moc máty a bazalky. Jak připravit / konzervovat pesto z bazalky aby vydrželo co nejdýl? Mátu lepší sušit nebo mrazit? Dík
MOIRAIN
---
---
12:34:10 11.7.2019
DIVER
: on ho sice předváděl Horst, ale je to dost dobrá věc, kdybych neměla zrovna celkem nový kráječ/krouhač, tak ho koupím znova
https://www.boerner.de/
TOOMIX
---
---
5:58:45 11.7.2019
+2
TV Slicer Plus
http://www.youtube.com/watch?v=nWGAKb7YASw
DIVER
---
---
22:30:42 10.7.2019
1 odpověď
+14
já to znám jako WS kráječ Horsta Fuchse :)
MYSUS
---
---
22:09:15 8.7.2019
DEVIL
: děkujuuu!
DEVIL
---
---
21:53:10 8.7.2019
mam tam ten sirokej hreben a to kraji kosticky
DEVIL
---
---
21:47:36 8.7.2019
1 odpověď
+1
MYSUS
:
https://www.amazon.ca/...vdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9001414&hvtargid=pla-421996651189&psc=1
MYSUS
---
---
21:38:27 8.7.2019
1 odpověď
+2
DEVIL
: něco jako odkaz? :)
DEVIL
---
---
21:12:10 8.7.2019
1 odpověď
MYSUS
: s tim krajenim zeleniny, ja uz sem temer kapituloval a odlozil vetsinu nozu. jen okrajim konce/oloupu a v japonsku sem si poridil mocnou mandolinu. na ty mam takovy 'univerzalni nastaveni nozu' a to kraji vsechno na stejno. salat okurka rajce paprika cibule trva cca 5 minut. mandolina = zaklad. skoda ze sem to neobjevil driv. takovyho casu by mi to usetrilo...
RUTHLESS
---
---
14:58:32 8.7.2019
+1
MYSUS
: Teď na mě vyskočil Jamie, ze má vege kuchařku. To tipuju, ze fakt bude okolo těch 30 minut. Většinou to tak je od nej.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam