úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
DEVIL
---
---
16:51:19 22.10.2019
1 odpověď
MOODYCAT
: zkus tenhle uplne trivialni recept
https://www.youtube.com/watch?time_continue=321&v=wMO0-r6oqXc
MOODYCAT
---
---
9:08:11 22.10.2019
1 odpověď
DEVIL
: Tak asi na krevety taky nejsem ten spravnej clovek :D. Diky.
ADELHAIDA
---
---
20:21:52 21.10.2019
MOODYCAT
: Ještě je otázka, jestli je máš vyloupaný, nebo nevyloupaný.
DEVIL
---
---
9:08:34 21.10.2019
1 odpověď
+3
MOODYCAT
: spravne upraveny krevety sou cerveny a takovy jemne krupavy. cim dyl tepelne upravujes, tim sou tuzsi a krupavost mizi. v podstate trvaj 2 minuty z kazdy strany a sou hotovy. pokud je chces jist poradne upraveny, muzes. jen proste budes muset silnejs kousat, ale zas takova tuha katastrofa to nebude. ja je mam rad krupavy...
87HIGHFLYER
---
---
23:17:44 20.10.2019
+3
RUZOVYKOLOUSEK
: nakonec vyhrál guláš a musím říct, že to byl skvělej tip, dík!
MOODYCAT
---
---
22:32:08 20.10.2019
2 odpovědi
DEVIL
: Pockej, abychom si ujasnili pojmy, cilem je teda, aby byly krupavy? A to zas ja nechci, chci aby chutnaly tepelne upravene a ne syrove :D. Pro me krupavy = syrovy.
Ono jestli pro muj mozek nejsou krevety trochu jako dyne.
DEVIL
---
---
18:44:18 20.10.2019
1 odpověď
MOODYCAT
: cokoliv co delas s nima je nejdriv zprudka orestuj az sou skoro cerveny tak je vyndej na talir. V panvi kdes restovala odehraj ostatni suroviny a kdyz je skoro hotovo, chrstni tam krevety i se stavama z talire. Budou pak pekne krupavy. Nebo je muzes nechat syrovy a dat uplne na konec na vrch panv, zapnout broil fci v troube a dat do trouby a zmorit je pod tou topnou spiralou
87HIGHFLYER
---
---
18:31:39 20.10.2019
Díky všem:)
ZUZKAOU
---
---
18:19:55 20.10.2019
MOODYCAT
: no chceš čerstvý, syrový, nemrazeny a opéct je jen z lehka.
V ČR to znamená kupovat v nejake speciálce a zpracovat ještě ten den.
TOULASE
---
---
17:20:21 20.10.2019
+4
87HIGHFLYER
:
za mě jsou bedly nejlepší na grilu, nebo v troubě na pečícím papíru.
griluju je zprudka, vroubky nahoru, posolím, dám plátek másla
FITH
---
---
17:11:43 20.10.2019
MOODYCAT
: Jaky mas,syrovy nebo vareny?
MOODYCAT
---
---
16:55:35 20.10.2019
3 odpovědi
Já mám taky dotaz. Jak udělat krevety, aby nebyly gumový?
MOODYCAT
---
---
16:52:55 20.10.2019
+2
87HIGHFLYER
: Bedly na smetaně (nekoukej moc na net, obrázky jsou nechutný, ale je to dobrý, spíš improvizuj), dršťkovka s bedlama namísto masa.
87HIGHFLYER
---
---
13:29:29 20.10.2019
2 odpovědi
Co s bedlama krom smažení v trojobalu / na kmine nebo houbovyho prachu?
PETATA
---
---
0:41:53 18.10.2019
+1
ADELHAIDA
: nevim, zda tvuj muz nema na mysli neco delaneho zastudena
my delame tuto (s tim syrem jsme to jeste nezkouseli, je dobra i samotna)
Topinková bomba | Apetitonline.cz
https://www.apetitonline.cz/recepty/8376-topinkova-bomba.html
ADELHAIDA
---
---
21:11:15 17.10.2019
1 odpověď
PETATA
: A jak se dělá cuketová pomazánka, prosím? Muž po něčem takovém baží, že to dělávala mamka...
LADY_MYSKA
---
---
20:45:54 15.10.2019
Vsem moc dekuji, zitra se dukladneji na odpovedi podivam a neco vyberu.
87HIGHFLYER
---
---
16:53:41 15.10.2019
LADY_MYSKA
: Zeleninový lazane. Před použitím upéct nebo ugrilovat osolený a popepreny platky
HARLOT
---
---
14:18:15 15.10.2019
+3
LADY_MYSKA
: Nejlepší je vydlabat, posolit, naplnit masovou směsí a zapéct. A nebo nakrájet na dlouhé plátky a použít do musaky místo brambory.
AIJA
---
---
13:30:11 15.10.2019
QUANTI
:
Nebyl to maďarský perkelt?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam