• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    To bude ono:-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AIJA: éčka :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    A nálepce složení je co?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    AIJA: tak nějak to dopadlo, ale ta kupovaná je lepší :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    JAJITA:
    Prostě to namel, přidej cibuli, okurky, protlak, tatarku a hořčici.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    nemáte prosím někdo dobrý recept na bulharskou pomazánku?

    zbylo mi dost vařeného hovězího a mám chuť trochu prasit :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOOMIX: Mně chutná do rajské polévky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ISCH:
    AIJA: mezi těmi plátky se ale tvoří krusta ledu..mrazim spíš vcelku na tepelné zpracování..a teda mrazim slaninu
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DEVIL: Smazenej květák - dobrej květák :-) ale pečení a máslo je dobrej point! Beru na vědomi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Dostal jsem 1kg balení měkké mozzarelly v nálevu. Máte nějaký nápad, co s tím kromě caprese, ostatních salátů a plněných kuřecích prsou? Díky
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    kolega ind se ale s kvetakem moc nesral. vzdycky ho rozkrajel na kvety nasypal na nej tunu chilli, vobalil ho v solamylu a nasypal do fritaku. kdyz uz byl tmave hnedej, tak pak poblemcal takovou sweet n spicy smesi a finalne zasypal chilli. ja sem to kvuli mnozstvi chilli jist nemoh, ale asi to bylo dobry, protoze to dycky kotlil
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ja sem pek kvetak doma vcelku, jen tak sul pepr cajun spice, ale protoze ziduju na elektrice, tak ho nejdriv dam na parak na 5 minut pod poklici. pak poradne poseru olejem a ochutim a nejdriv pecu 10 minut vrsek jen nalehko prelozenej alobalem, pak 10 minut plnej ceres broil podle barvy. namacim do cesnekovyho masla se srirachou
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jamieho jsem mel bez jogurtu prave. A nasel jsem jeden, kdy se predpece a následně se opatla a dopece. Ja chuť květáku miluju prave. Takže se těším. A když to nebude dobrý, tak z toho udelam polivku z pečeného květáku
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    RUTHLESS: ja ho delal s tim tandoori korenim v jogurtu, chce to pect napred na malo a az ke konci pridat aby to chytlo barvu, jinak to ma tendenci se pripalovat. asi bych ho priste napred lehce povaril a pak teprv opatlal tou smesi a pekl. na rovinu zadnej chutovej zazrak to teda neni, ale skvele to vypada na stole nezvse to rozkroji :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    RUTHLESS: K odkazu od Toomixe dodavam, ze jsem to zkousela taky a urcite lepsi nez Jamieho recept je ten od Ottolenghiho.
    Pece se to fakt dlouho, pokud tam das ten jogurt a koreni od zacatku, imho se to spali.
    Co udelat z jogurtu a koreni jenom dip k tomu kvetaku?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Pekli jste někdy květák vcelku? Mám celej květák.

    Koukám na web a líbí se mi verze Jamieho, ale nějak jsem si ho představoval spis v jogurtu a indickým kořeni. Přivezl jsem si ho dost. Šlo by to, myslíte...?
    AIJA
    AIJA --- ---
    ISCH:
    eJ dobrý ji nakrájet, proložit a pak odebírat jen potřebné množství.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Sunka se da bez ztraty kyticky zamrazit, ze?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    DEVIL: Chce to trochu cviku, pak už to má člověk ve voku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam