• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    Mám tu nějaké větší řepy a přemýšlím, co s nimi. Boršč ne, ten jsme měli v poslední době často. Nemáte někdo nějaký zajímavý recept?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KRKA: No to by mělo byt no. Bylo naolejované a ve fresh fólii? :/ Jinak taky nevím.
    KRKA
    KRKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: To je mi jasný, spis jsem čekala, ze bude “tvarne” a trosku nakyne venku, ale bylo to tuhý a nehlo se to cely den :-/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KRKA: Ono v te lednici moc nevykyne, ale zase se sním lépe pracuje. Netrha se, když se tvaruje pizza. S čerstvým to vic zlobí.
    KRKA
    KRKA --- ---
    GENEVIEVE: nechápu :))
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KRKA: no, mě kynulo v lednici jak divý, takže jsem ho z lednice rovnou mrskla do trouby a doprí...
    KRKA
    KRKA --- ---
    Tak jsem ho dala do lednice a už nevykynulo dnes :D tak nevím co jsem udělala špatně
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KRKA: Těsto na pizzu jsme vždy dávali aspoň na 24hod do lednice, takže by to mělo spis prospět :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    PETATA: uz dlouho delam podle Pauluse, ma je i na youtube. Pomer casto uplne od oka, vzdycky vysly, vzdycky mi je chvali. Mouku tam teda nema, nikdy mi nechybela. A to baleni do folie a alobalu tam ma taky.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    PETATA: postupuj jako na hrneckovy knedlik: hrnek polohruby, hrnek mleka, 3 rohliky na kostky oprazit na masle, 3 zloutky, z bilku snih, sul, muskat.
    karlovarsky knedlik pro me je, ze k tomu pridavam do ubrousky vymackanou zasmazenou cibulku se spekem a posekanou petrzel. misto hrnecku to 'umotam' do folie a tu pak jeste do alobalu. na paraku to pak morim, dokud to neni hotovy
    PETATA
    PETATA --- ---
    prosím, máte osvědčený recept na karlovarské knedlíky?
    na netu se poměry dost liší..
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    KRKA: to muzes i zmrazit na jindy
    KRKA
    KRKA --- ---
    GENEVIEVE: Jasný. Dikas :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    KRKA: já třeba dávám chleba normálně do lednice kynout (teda dávám, jednou mi to vyšlo a hodlám to aplikovat znovu), takže teoreticky by se nemělo nic stát, když to narveš do ledničky a kdyby bylo zítra překynutý, tak znovu zbouchat...
    KRKA
    KRKA --- ---
    Co se stane s kynutym domácím testem na pizzu, když ho dam do zítra do lednice? :) je mi líto to vyhodit, ale víc pizz fakt nesmíme :D vůbec netuším zda to jde s kynutym, takhle ho uskladnit... díky za rady
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BONEMINA: škoda, že ten pán mluví, jako kdyby měl každou chvílí umřít.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Včera jsem dělala pečené fazole se soleným vepřovým, cibulí a melasou a je to neskutečný žrádlo! Fotka by se teda hodila stěží do Babicária, ale ta chuť je úžasná.
    Baked Beans - 18th Century Cooking Series at Jas Townsend and Son
    https://www.youtube.com/watch?v=ckELeAo-Lzo
    EDERA
    EDERA --- ---
    ZUZKAOU: Ha! Někdy předevčírem jsme nad tím s holkama diskutovaly, co jako by se z toho dalo uvařit, když to má být k přežití 1-2 osob po dobu jednoho týdne a nedostaly jsme se o moc dál než za těstoviny s grankem a čočku s vepřovou konzervou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: téměř jistě ne, jinak by to někde na svém webu měli.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: Eh, na tomhle bych fakt nechtela zit
    Je dobra, ze z toho neco udelala
    By me zajimalo, jestli tesco na to melo poradce a treba z toho i zkusili ten tydenni jidelak udelat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam