úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
MICHELLEDANIELS
---
---
21:45:25 15.6.2020
+3
87HIGHFLYER
: Není to smazene, pouze pečené, bez brambor..na low Carb dobrý.
87HIGHFLYER
---
---
21:37:28 15.6.2020
1 odpověď
+4
MICHELLEDANIELS
: zdravější v čem?:D
MICHELLEDANIELS
---
---
21:18:28 15.6.2020
2 odpovědi
-2
Tohle je teda ukradené, ale nikdy mě nenapadlo je udělat jen tak na zob :) Dobrý tip na trochu zdravější chipsy.
AIJA
---
---
13:38:24 15.6.2020
GEISHA
:
To fakt nevím, moc tam nechodím. Vždycky se mi podaří ho někde splašit, třeba i na nádru ve stánku:-), ale není problém ho udělat doma. Až tak složité to není.
AIJA
---
---
12:32:36 15.6.2020
AIJA
:
A teď na obědě mi kolegyně tvrdila, že když jsou v Lidlu Řecké dny, tak se prý dá koupit i tam.
GRESHI
---
---
12:27:31 15.6.2020
+1
87HIGHFLYER
: určitě makro, několikrat jsem ho tam kupoval, maji ho mrazeny
AIJA
---
---
9:53:44 15.6.2020
1 odpověď
87HIGHFLYER
:
Párkrát se mi ho podařilo koupit v Albertu, ale chce to štěstí. Měli ho chlazené v regále s lístkovým. A občas ho "koupím" na stánku, kde ho používají:-)
APRILMOUSE
---
---
23:35:28 14.6.2020
+3
KATIA
: miluju tuhle
http://www.kublanka.cz/index/caldo_verde
Ale delam často i kapustu jako jednoduchou zeleninovou přílohu, jen lehce ovarim a pak na maslo na panev, sul, cesnek.
87HIGHFLYER
---
---
22:22:08 14.6.2020
-1
ZUZKAOU
: no, trochu jsem se toho bál. Ještě to maj v makru. Ale patlat se mi to nechce, to je na mě moc velký zenový cvičení.
ZUZKAOU
---
---
22:15:29 14.6.2020
1 odpověď
+1
87HIGHFLYER
: moc se neprodává. Tipuu že ho budou mít třeba turci Na Poříčí a neb řecké speciálky.
87HIGHFLYER
---
---
22:11:46 14.6.2020
4 odpovědi
+1
Dá se někde běžně koupit filo (yufka) těsto? Našel jsem jen chezamis, ale běžně obchodech jsem to neviděl. Nebo se to u nás prodává pod jinym názvem?
ZUZKAOU
---
---
19:32:07 14.6.2020
+3
KATIA
:
http://www.kublanka.cz/index/ribollita
https://fresh.iprima.cz/recepty/galicijska-polevka-caldo-gallego
https://fresh.iprima.cz/recepty/golubce-plnene-zelne-listy-s-mletym-masem
https://www.kucharkaprodceru.cz/kapustovy-nakyp/
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/creamy-lemon-cabbage-pasta-garlic-crumbs
A podušená s cibulí a slaninou do quiche.
DAWIDOS
---
---
9:53:40 14.6.2020
+1
KATIA
: Me vzdycky napadne jen “kel”. Ultimatni zalezitost podavana s cerstvym chlebem (jen nikdy nezahustuju moukou, ale lehce stouchnu mixerem).
Odbocim jeste od kapusty ke kapustickam - naprosto famozni kombinace tohle -
https://www.apetitonline.cz/recepty/370-zapecene-kapusticky-v-kremove-omacce.html
TOOMIX
---
---
8:29:17 14.6.2020
+2
KATIA
:
Kapustové listy plněné masovou směsí - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU
http://www.youtube.com/watch?v=bspUmHPl5Zw
KATIA
---
---
22:51:32 13.6.2020
4 odpovědi
nemáte nějaké ultimátní recepty s kapustou? vydařené karbanátky máme za sebou, tak hledám další inspiraci...
KASUMI
---
---
21:24:19 10.6.2020
+3
SHUKI
: Ja bylinky davam na radu Premka Forejta do takove te kostkovane mikrouterky navlhle vodou lehce (ne mokrou), tu dam pak do zavrene krabicky do lednicky
Bylinky v tom vydrzi fakt dlouho
MICHELLEDANIELS
---
---
20:53:56 10.6.2020
+2
SHUKI
: Veškeré bylinky dávám do kabicky s vlhkým ubrouskem. Když se mění ubrousek za vlhký, vydrzi dost dlouho.
SHUKI
---
---
19:50:43 10.6.2020
Diky vsem, to skoro vypada, ze zadnou zvlastni peci nepotrebuje :-)
VSICHNIMAME
---
---
19:48:38 10.6.2020
+2
SHUKI
: dávám do sklenice s vodou a do lednice. Do soboty bude cajk.
FAT
---
---
19:36:58 10.6.2020
+2
SHUKI
: Já bych ho zabalil do mokrého papíru, dal do mikroteňáku a i s ním do lednice.
SHUKI
---
---
19:35:50 10.6.2020
4 odpovědi
Dneska jsem na trhu koupila svazek kopru. Jak nejlip ho udrzet fresh do soboty, kdy budu delat koprovku? Diky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam