• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    87HIGHFLYER: ne to je jiná speciálka o kousek vedle. Namísto sympatického Amise tam za kasou sedí fakt protivná ukrajinka. Ale mají řeznický pult s čerstvý jehněčím. Mají menší výběr čajů a datlí :-D

    www.farahfood.cz
    http://farahfood.cz/all/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    HOFFMI: dík, to je ten chezamis :)
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    87HIGHFLYER: cau, jednou jsem ho kupoval u tech Arabů v Myslikove hele, balik jak krava. Jinde jsem ho taky nevidel.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    87HIGHFLYER: Není to smazene, pouze pečené, bez brambor..na low Carb dobrý.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MICHELLEDANIELS: zdravější v čem?:D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Tohle je teda ukradené, ale nikdy mě nenapadlo je udělat jen tak na zob :) Dobrý tip na trochu zdravější chipsy.

    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    To fakt nevím, moc tam nechodím. Vždycky se mi podaří ho někde splašit, třeba i na nádru ve stánku:-), ale není problém ho udělat doma. Až tak složité to není.
    AIJA
    AIJA --- ---
    AIJA:
    A teď na obědě mi kolegyně tvrdila, že když jsou v Lidlu Řecké dny, tak se prý dá koupit i tam.
    GRESHI
    GRESHI --- ---
    87HIGHFLYER: určitě makro, několikrat jsem ho tam kupoval, maji ho mrazeny
    AIJA
    AIJA --- ---
    87HIGHFLYER:
    Párkrát se mi ho podařilo koupit v Albertu, ale chce to štěstí. Měli ho chlazené v regále s lístkovým. A občas ho "koupím" na stánku, kde ho používají:-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KATIA: miluju tuhle http://www.kublanka.cz/index/caldo_verde
    Ale delam často i kapustu jako jednoduchou zeleninovou přílohu, jen lehce ovarim a pak na maslo na panev, sul, cesnek.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ZUZKAOU: no, trochu jsem se toho bál. Ještě to maj v makru. Ale patlat se mi to nechce, to je na mě moc velký zenový cvičení.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    87HIGHFLYER: moc se neprodává. Tipuu že ho budou mít třeba turci Na Poříčí a neb řecké speciálky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dá se někde běžně koupit filo (yufka) těsto? Našel jsem jen chezamis, ale běžně obchodech jsem to neviděl. Nebo se to u nás prodává pod jinym názvem?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    KATIA: Me vzdycky napadne jen “kel”. Ultimatni zalezitost podavana s cerstvym chlebem (jen nikdy nezahustuju moukou, ale lehce stouchnu mixerem).

    Odbocim jeste od kapusty ke kapustickam - naprosto famozni kombinace tohle - https://www.apetitonline.cz/recepty/370-zapecene-kapusticky-v-kremove-omacce.html
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KATIA:

    Kapustové listy plněné masovou směsí - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU
    http://www.youtube.com/watch?v=bspUmHPl5Zw
    KATIA
    KATIA --- ---
    nemáte nějaké ultimátní recepty s kapustou? vydařené karbanátky máme za sebou, tak hledám další inspiraci...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SHUKI: Ja bylinky davam na radu Premka Forejta do takove te kostkovane mikrouterky navlhle vodou lehce (ne mokrou), tu dam pak do zavrene krabicky do lednicky
    Bylinky v tom vydrzi fakt dlouho
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SHUKI: Veškeré bylinky dávám do kabicky s vlhkým ubrouskem. Když se mění ubrousek za vlhký, vydrzi dost dlouho.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Diky vsem, to skoro vypada, ze zadnou zvlastni peci nepotrebuje :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam