úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
SIRIUS
---
---
13:48:07 20.2.2021
+1
KASUMI
: jo to zni jako dustojny zpracovani vyvaru :-)
KASUMI
---
---
12:46:38 20.2.2021
1 odpověď
SIRIUS
: Tak jsem udelala ragu ze salsiccie z nase maso s tim vyvarem a zbytkem vareneho hoveziho a je to fakt mnam, tze dik za tip:)
MOIRAIN
---
---
18:04:35 18.2.2021
+2
BRUKEV
: lepší je Pidgeon pie zdobený holubími pařátky
BRUKEV
---
---
13:08:20 18.2.2021
KURE
: to rozhodně. Hodinky i holinky, natahuješ oboje, ale... :D
KURE
---
---
12:43:46 18.2.2021
1 odpověď
+1
BRUKEV
: máme oproti anglii hodně posunutý význam slova pudding. :) nemusí to bejt vůbec špatný.
BRUKEV
---
---
12:41:27 18.2.2021
2 odpovědi
Trocha inspirace na Victorian era cooking. Moc hezky se na to dívá, ale některé recepty (rabbit pudding)mě fakt moc neberou :D
How to Make Rabbit Pudding - The Victorian Way
https://www.youtube.com/watch?v=4CZia98aRnQ
GENEVIEVE
---
---
9:23:39 18.2.2021
Mě se málokdy chce crcat s redukcí. Používám tenhle bujon a je fakt naprosto skvělý. V lednici vydrží a jde příjemně dávkovkovat podle potřeby.
https://www.rohlik.cz/hledat/bujon?companyId=1&productPopup=1351153-maggi-hovezi-tekuty-bujon
SMOKY
---
---
7:28:40 18.2.2021
+1
KASUMI
: zredukovat , nalejt do tvoritek na led, to do mrazaku se vejde dycky
SIRIUS
---
---
20:56:19 17.2.2021
+1
KASUMI
: nemusis ho dat moc, ja mam na todle normalne namrazeny takovy mensi davky, ale ja teda davam vyvar prakticky vsude, segedyn mam taky radsi s vyvarem a bez smetany
TUILE
---
---
20:46:34 17.2.2021
+1
ADELHAIDA
: heeej, burito nezni zle. to je hodne jiny nez co sem uz delala!
MOODYCAT
---
---
20:44:00 17.2.2021
TUILE
: Tortilly.
TRISSIE
---
---
20:36:23 17.2.2021
KASUMI
: ale do rajské nebo koprovky hovězí vývar patří :-)
a koprovka s vejcem (u nás se jí s bramborem, ne s knedlíkem) je takové krásně postní jídlo!
KASUMI
---
---
19:52:40 17.2.2021
2 odpovědi
SIRIUS
: Kdyz na ten zaklad uplne jiny chute je mi to lito:(
ADELHAIDA
---
---
19:31:54 17.2.2021
+1
VSICHNIMAME
: Jo, je to dobrý. Je to sice trochu jako dělat svíčkovou z vopravdický svíčkový, tzn. je to trochu škoda materiálu, který by víc vynikl v něčem jiném, ale je to o fous lepší, než normálně.
VSICHNIMAME
---
---
19:30:15 17.2.2021
+3
SIRIUS
: ok, v tomhle se neshodneme.
SIRIUS
---
---
19:28:48 17.2.2021
1 odpověď
+4
VSICHNIMAME
: kazda polivka je lepsi na vyvaru :-) (teda na vyvaru z keryho je peclive sebran tuk samozrejme)
VSICHNIMAME
---
---
19:27:13 17.2.2021
2 odpovědi
+4
SIRIUS
: do bramboracky vyvar???
SIRIUS
---
---
19:09:42 17.2.2021
2 odpovědi
KASUMI
: jinak teda vsechny polivky do kerych se dava bezne kureci vyvar sou za me s hovezim lepsi, takze takova rajska, bramboracka, dynova funguje v tomdle silenym pocasi uplne krasne
ADELHAIDA
---
---
19:09:14 17.2.2021
1 odpověď
+4
TUILE
: Chimichanga:-)
KASUMI
---
---
18:56:42 17.2.2021
1 odpověď
SIRIUS
: bolonska!
diky
FAT
---
---
18:20:53 17.2.2021
TUILE
: Nudličky na kary s rýží. Zajišťují nastrouhaným jablkem.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam