• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nemate nekdo tip co s hlavkou cinskyho zeli? nedelate nejakej super salat?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: nemysilm, ja to obcas necham pres noc
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: nestane se vůbec nic šatného
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ADELHAIDA: jo, to chapu. Tak to je pak peklo. Tydle chytry pristroje jsou fakt za trest nekdy.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RUTHLESS: No... my jsme si ppřídili troubu, co je nějak skrytě inteligentní (ve specifikaci výrobku tahle funkce nebyla), a když se vypne, nebo se jí hodně sníží teplota, začne funět horkej vzduch do místnosti. Což je pěkně dementní z víc důvodů, ale teď v létě je to fakt vopruz.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ADELHAIDA: ja to mam tak, ze radsi to hodim do trouby a pripravim studeny a pak mam jen v troube nez stat u plotny :-) tak proto jsem daval takovy navrh :-)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SARAJ: Bylo to výborný! Místo chilli jsem použila muškátový oříšek a místo vody z těstovin bílé víno, a jedlo to i batole momentálně odmítající zelenou zeleninu.
    TRISSIE: Já to nechávala skoro vždycky dýl, hodina mi připadala málo. IMHO je to trochu citlivější kombinace, jogurt a syrový kuře, tak se autor receptu radši kryje:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    můj oblíbený recept na kuřecí prsa marinovaná v jogurt tvrdí, že by se měla marinovat cca hodinu.
    stane se něco neblahého (=výrazně se změní chuť/konzistence), pokud je tam prdnu už večer a nechám je tam do oběda?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DEVIL: Přesně tak, blanšírovat bez tuhých žeber a pak třeba prohřát s česnekem nebo opečenou slaninou. (Zrovna jedna čeká na tohle zpracování v lednici).
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Díky vám všem, to je super! Asi vyhraje SARAJ a LILINKA6423, ale i to ostatní zní dobře.
    RUTHLESS: To znám, ale v tomhle vedru prostě nechci zapejkat.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ADELHAIDA: Do pekace plněny masem/ryzí… to se da jist nakonec i studeny a upřímně, ja všechny tydle zavitky miluju
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    ADELHAIDA: Kapustu lehce předvařit, pak na oliváči orestovat česnek a ančovičky. Přidat kapustu, tymián a bílé fazole z konzervy. Ohřát a dochutit solí, pepřem a citronovou šťávou. Jíme to s kváskovým chlebem.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ADELHAIDA: kapusta na mozecek (místo kvetaku). Ta mladá je na to super.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ADELHAIDA: případně variaci na pizzoccheri
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ADELHAIDA: musis vyrezat ty velky kostaly z toho. pak ji lehce sparis a zchlazenou muzes dat do lednice a pridat jen na panev pak a zasmahnout do jidla na masle nebo jako prilohu
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    ADELHAIDA: ja ji rada s testovinama - na panev slaninu, chilli, cesnek, trocha olivace, pokrajet kapustu, lehce orestovat, at je krupava, pak podlejes trochou vody z testovin, parmezan - hotovo.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Ve farmářské bedýnce jsem dostala kapustu, ale všechna jídla, co s ní znám, se pečou, nebo vaří a smaží dost dlouho, což se mi vtěhlech vedrech mocnezamlouvá. Máte prosím někdo oblíbený recept, kde se kapusta neupravuje tak dlouho?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: udelala jsem vicemene toto a bylo to fakt dobry
    HOFFMI: to jsem si precetla az pak, ale cerstvy mango jsem mela, puvodne jsem myslela, ze to udelam nejak s nim.. tak jsem to mango snedla dneska, no.. taky dobry :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ANNIKA: dohledala jsem si objednávku a jsou to skoro přesně 2 roky
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    BEBERA: A jak ho máš dlouho? Chjo, jestli šla kvalita do kelu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam