úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
CERMI_FOX
---
---
18:58:34 26.6.2021
Bramboraky? :)
JAJITA
---
---
17:42:42 26.6.2021
1 odpověď
CAMELLA
: Ty by se asi daly i zamrazit, že?
CAMELLA
---
---
17:31:30 26.6.2021
1 odpověď
JAJITA
: halušky?:)
JAJITA
---
---
16:55:50 26.6.2021
3 odpovědi
Dostala jsem 5 kg loňských brambor z krechtu, co s nimi? Na víkend jsou šťouchačky, co dál? Zatím neklíčí.
Díky za tipy, kromě brtésta :-D
CMLKA
---
---
15:02:23 26.6.2021
EFFKA
:
RUTHLESS
: hmm jj nějakej obyč salát ať už se sladkokyselou zálivkou nebo ala coleslaw už jsem z něj asi dělala...no ono asi nic moc lepšího nebude
ještě jsem našla takovou letní minestrone
RUTHLESS
---
---
14:43:26 26.6.2021
1 odpověď
+2
CMLKA
: Dim sumy :-)
Ale super salát… u nás se u rodičů vždycky jedl k večeři úplně obyc salat nějaký. A jedna varianta je čínský zelí, sladkokyselej nálev a do toho například kukuřice, když jsme se rozsoupli. Je to překvapivě strašně dobrý a obyc a jako třeba ke slanymu strudlu… dobrý
EFFKA
---
---
14:34:27 26.6.2021
1 odpověď
CMLKA
: ja z neho delam jakoze coleslaw a je to takovy jemnejsi, nez z normalniho zeli.
CMLKA
---
---
14:22:12 26.6.2021
87HIGHFLYER
: to nemam moc rada
87HIGHFLYER
---
---
14:19:50 26.6.2021
1 odpověď
+2
CMLKA
: můžeš udělat kimchi
CMLKA
---
---
14:18:23 26.6.2021
3 odpovědi
+1
nemate nekdo tip co s hlavkou cinskyho zeli? nedelate nejakej super salat?
KASUMI
---
---
13:45:33 18.6.2021
+1
TRISSIE
: nemysilm, ja to obcas necham pres noc
MOIRAIN
---
---
13:05:15 18.6.2021
TRISSIE
: nestane se vůbec nic šatného
RUTHLESS
---
---
12:56:06 18.6.2021
ADELHAIDA
: jo, to chapu. Tak to je pak peklo. Tydle chytry pristroje jsou fakt za trest nekdy.
ADELHAIDA
---
---
12:51:12 18.6.2021
1 odpověď
RUTHLESS
: No... my jsme si ppřídili troubu, co je nějak skrytě inteligentní (ve specifikaci výrobku tahle funkce nebyla), a když se vypne, nebo se jí hodně sníží teplota, začne funět horkej vzduch do místnosti. Což je pěkně dementní z víc důvodů, ale teď v létě je to fakt vopruz.
RUTHLESS
---
---
12:45:13 18.6.2021
1 odpověď
ADELHAIDA
: ja to mam tak, ze radsi to hodim do trouby a pripravim studeny a pak mam jen v troube nez stat u plotny :-) tak proto jsem daval takovy navrh :-)
ADELHAIDA
---
---
12:40:09 18.6.2021
+2
SARAJ
: Bylo to výborný! Místo chilli jsem použila muškátový oříšek a místo vody z těstovin bílé víno, a jedlo to i batole momentálně odmítající zelenou zeleninu.
TRISSIE
: Já to nechávala skoro vždycky dýl, hodina mi připadala málo. IMHO je to trochu citlivější kombinace, jogurt a syrový kuře, tak se autor receptu radši kryje:-)
TRISSIE
---
---
12:34:55 18.6.2021
3 odpovědi
můj oblíbený recept na kuřecí prsa marinovaná v jogurt tvrdí, že by se měla marinovat cca hodinu.
stane se něco neblahého (=výrazně se změní chuť/konzistence), pokud je tam prdnu už večer a nechám je tam do oběda?
KOCHANSKA_CH
---
---
11:02:11 18.6.2021
DEVIL
: Přesně tak, blanšírovat bez tuhých žeber a pak třeba prohřát s česnekem nebo opečenou slaninou. (Zrovna jedna čeká na tohle zpracování v lednici).
ADELHAIDA
---
---
7:03:26 18.6.2021
1 odpověď
Díky vám všem, to je super! Asi vyhraje
SARAJ
a
LILINKA6423
, ale i to ostatní zní dobře.
RUTHLESS
: To znám, ale v tomhle vedru prostě nechci zapejkat.
RUTHLESS
---
---
23:30:54 17.6.2021
1 odpověď
+1
ADELHAIDA
: Do pekace plněny masem/ryzí… to se da jist nakonec i studeny a upřímně, ja všechny tydle zavitky miluju
LILINKA6423
---
---
22:30:52 17.6.2021
1 odpověď
+9
ADELHAIDA
: Kapustu lehce předvařit, pak na oliváči orestovat česnek a ančovičky. Přidat kapustu, tymián a bílé fazole z konzervy. Ohřát a dochutit solí, pepřem a citronovou šťávou. Jíme to s kváskovým chlebem.
VSICHNIMAME
---
---
21:55:41 17.6.2021
+2
ADELHAIDA
: kapusta na mozecek (místo kvetaku). Ta mladá je na to super.
87HIGHFLYER
---
---
21:44:46 17.6.2021
+1
ADELHAIDA
: případně variaci na pizzoccheri
DEVIL
---
---
21:28:09 17.6.2021
1 odpověď
+4
ADELHAIDA
: musis vyrezat ty velky kostaly z toho. pak ji lehce sparis a zchlazenou muzes dat do lednice a pridat jen na panev pak a zasmahnout do jidla na masle nebo jako prilohu
SARAJ
---
---
19:48:16 17.6.2021
2 odpovědi
+7
ADELHAIDA
: ja ji rada s testovinama - na panev slaninu, chilli, cesnek, trocha olivace, pokrajet kapustu, lehce orestovat, at je krupava, pak podlejes trochou vody z testovin, parmezan - hotovo.
ADELHAIDA
---
---
19:41:10 17.6.2021
6 odpovědí
Ve farmářské bedýnce jsem dostala kapustu, ale všechna jídla, co s ní znám, se pečou, nebo vaří a smaží dost dlouho, což se mi vtěhlech vedrech mocnezamlouvá. Máte prosím někdo oblíbený recept, kde se kapusta neupravuje tak dlouho?
KASUMI
---
---
16:16:31 14.6.2021
KASUMI
: udelala jsem vicemene toto a bylo to fakt dobry
HOFFMI
: to jsem si precetla az pak, ale cerstvy mango jsem mela, puvodne jsem myslela, ze to udelam nejak s nim.. tak jsem to mango snedla dneska, no.. taky dobry :)
BEBERA
---
---
15:59:37 14.6.2021
ANNIKA
: dohledala jsem si objednávku a jsou to skoro přesně 2 roky
ANNIKA
---
---
15:43:54 14.6.2021
1 odpověď
BEBERA
: A jak ho máš dlouho? Chjo, jestli šla kvalita do kelu...
BEBERA
---
---
14:46:29 14.6.2021
1 odpověď
ANNIKA
:
AIJA
: už jsem to k Braunu psala v Domácnosti, ten nový Braun jsem koupila na základě mnohaleté dobré zkušenosti s předchozím tyčovým mixérem právě od Braunu. A Ten rozdíl je neskutečný - spolehlivý pracant x rozmazlená fiflena, co se přehřívá i při šlehání majonézy...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam