GENEVIEVE: tak pak delej tu papilotu, tam je vlastne "jedno" jak dlouho to tam je (takze to tam nech dlouho, jako to davas do ty trouby na peceni :))
Ja to teda delam s celou rybou, filety snad ani nekupuju a kdyz uz, tak fakt na panev. Ale papilota je blbuvzdorna, pro dite ten filet vyloupnes bez kosti a tu druhou pulku nechas sobe, kde je s tim mozna trochu vic prace.
Navic proste do ty dutiny nacpes citron, bylinky, cokoli... a mas to variabilni. A jestli mas strach z toho, ze jsi to nikdy nedelala? falt nemusis. Proste rybu das na pulku peciciho papiru, druhou prehrnes a jen skladas ten otevreny konec, klidne si muzes pomoc sesivackou. a kdyz to netesni na 100 %? vubec nic se nedeje :-)
No a pak je samozrejme varianta jit cestou smazeny ryby, coz je co se tyka propecenosti jistota a poznas to zvenku krasne, dle testicka :)