• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    jak sem tu poptával milk buns... tak tomáš je hroznej šnek (abych neřikal lempl) - ale nějak se to rýsuje, snad otevře teď nějak v srpnu... a smashburgery zatím stejně nebudou. corndogy a zmrzka. snad

    pár fotek z prvního článku na deníku (je tam PW...)

    Růžová lávka na Tylově nábřeží budí zvědavost, lidi překvapí, co tam vznikne - Klatovský deník
    https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/ruzova-lavka-na-tylove-nabrezi-budi-zvedavost-lidi-prekvapi-co-tam-vznikne-20230.html

    tady druhý článeček, ten už je odemčenej - jako když sem to čet, tak sem málem sletěl ze židle... je to z července - tomáš finišuje a odlít na 10 dní do UK. následně se na to těší senioři a už to přejmenovali na růžovku - ono je to zas rychle přejde, páč tady pořád halucinují, jak se jim stýská po bramborácích atp. - corndog netuší ani co je :D ale tak aspoň se něco děje a Doodles navrch

    Lávka růžovka už se vykresluje a blíží se její otevření, zaujala i seniory - Klatovský deník
    https://klatovsky.denik.cz/zpravy_region/lavka-ruzovka-uz-se-vykresluje-a-blizi-se-jeji-otevreni-zaujala-i-seniory-202307.html

    fb:

    LÁVKA | Klatovy
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100092508294040

    příště snad dodám nějaké foto a final produkt
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ETERNITY: taky sem měl tenhle týden. z vepřové kotlety, cibule, smetana... do pekáče, na to na plátky brambor. easy peasy - koření hl. na maso kdo co má rád ;)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Objevil jsem novej zpusob jak delat "hummus" - Msabaha
    Don't Make Hummus at Home, Make This Instead
    https://www.youtube.com/watch?v=cSFtOifG0zo&t=2s&ab_channel=MyNameIsAndong

    Typek tu jeste dela takovej ostrej cibulovej dip - to je fakt neuveritelne dobry

    Rad delam bowls - super ne vyklizeni lednice kdyz mate od vseho trochu a musite to zpracovat. Do toho se prave hodi nejaky hummus, tak dneska vyzkousen ten zpusob nahore - a je to neuveritenle dobry. Se zbytkama to dopadlo takhle:

    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BRUKEV: zapecene maso s bramborama, cibuli a smetanou, dneska je kure na paprice a na nejaky jednotlivy den, at si ten raketovy pohon uz uzije kazdy doma, bude chilli con carne
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ETERNITY: co se podavalo?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOOMIX: VŠECHNO je top úplně. Ty cukety…
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUTHLESS: no právě, všichni jen rajčata, rajčata, ale ta varianta s paprikama atd. mňamdopíči
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOOMIX: To je neskutečný…
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    ETERNITY: kotleta/krkovice a pečené brambory
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: chili con carne? to je taky velmi nenáročný na čas, kdy se ve finále servíruje.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    ETERNITY: Co třeba beef de bourguignon?

    Jako jo, asi je k tomu nejlepší brambor nebo karlovarský knedlík… ale jídlo je to po práci skvělý. Nebo vlastně kaše by byla taky skvělá!

    Obecně něco s kaši by mohlo být supr :-) a jen nejakej salát zeleninovej
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ETERNITY: co udělat cmundu?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ETERNITY: Držet se omáčky, pokud nevíte, kdy se skončí, mi přijde fajn. Takže třeba roštěnky s rýží nebo boloňská a špagety nebo kuře na paprice s těstovinami.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ETERNITY: co zapéct kotlety s brambory, cibuli a smetanou?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nejaky napad, co uvarit navsteve, ktera bude cely den narocne fyzicky makat? Knedliky mi na vecer prijdou moc tezky, gulas je meh (a byl pri posledni brigade), vim, ze se radsi vyhne varenym bramboram. Nejak mi chybi inspirace.
    MIST
    MIST --- ---
    TOOMIX: a chleba se sadlem je nejlepsi :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Všechno bych to snědl

    How to Make Italian BRUSCHETTE | The Basics & Beyond of Bruschetta
    https://www.youtube.com/watch?v=Dkff8doq7Bg
    KELDA
    KELDA --- ---
    reply KELDA|56044847}: dnes rajská bez lepku masovyma kuličkama. 4 koule, 4 sáčky rýže (nějaké co prostě byla k mání v místním obchodě) a každý jednu kouli a každý si ještě přidával omáčku. Skvělé to voněo, skvěle to chutnalo ... Doporučuju

    Foto - vaření v karavanu a jezeno ve spartakiádních podmínkách takže nešlo o žádné hogo Figo čančání jídla :)

    KELDA
    KELDA --- ---
    KELDA: jinak měl jsem:
    Špenát s vepř. kousky - super jen jsem si to musel zředit jako skoro všechna jídla
    Chili corn carne - bomba, opravdu super
    Boloňská - skvělá, asi nejlepší pro rychlou večeři
    Svíčková bez lepku - ta neměla chybu. Určitě i normal bude stejná
    Krůtí čína - to byla taková cz směs zeleniny a masa v omáčce. Bylo to dobré ale spíše bych to nazval ragů

    A paní v prodejně mi doporučila krůtí roku plněná derou. Ale to už jsem měl zaplaceno a řekl jsem že až priste

    Další mne čekají. Udělal jsem tam nákup před cestou na dovolenou asi za 3000 a zkouším jednu za druhou
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KELDA: To je upřímně skvelej tip!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam