• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    PETATA
    PETATA --- ---
    JAJITA: slané šneky na 100 způsobů..,
    tyčinky se sýrem, kmínem, solí, paprikou (stačí nařezat na tlm papíře)
    Koláč s balkánským sýrem
    Slané taštičky (např fazolová náplň)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAJITA: slane sneky jen se syrem, protlakem a korenim a schovat je na horsi casy :-)
    A neboj, ono to testo vydrzi i par tydnu dyl :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Prosím vás, mám v lednici 2 listová těsta na peč. papíře, DMT 7.1.24, impulsivní nákup
    :-/
    Co s nimi? Sladké ne, slané mi už chybí inspirace. Navíc jsem v práci nonstop od Vánoc až do 5.1. Díky předem za nějaký tip ;-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Filé. Filé je kámoš.

    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    FERRYH: Globus a kupodivu s červeným vínem z Kauflandu
    stočená do šneka, sepnutá špejlí do kříže a dělaná na Acosta grilu ;), nebo v horkovzdušné fritéze
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: nasel jsem fotku a je to evidentne testo, sunka, spenat, houby, maso. Ja ho udelam hodne docela a on se da dobre rozprostrit na tu sunku a udela jednolitou vrstvu celkem. Takze tu houby na to jdou v lidu nasledne nandat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: A ten spenat je jaka vrstva? Mezi testem a houbama?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: Nedavam tam ty palacinky, přijde mi to úplně zbytečný. Ale dávám i vrstvu spenatu. Houby fakt hodně dlouho pec, musí být suché. A hodně rozsekane.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZCR: tak to bez debaty :-)
    výhodou mého receptu je, že je úplně jedno, jakou konzistenci výpek má - všechno se vsákne :-)
    ZCR
    ZCR --- ---
    TRISSIE: u kachního to bude asi dost špatně tuhnout, ale jinak je ta vrstva sádla a pod ní ztuhlého výpeku skvělá na chleba - pěkně posolit a s okurčičkou!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: na těchhle výpecích opékám maso / zeleninu do rizota / bulguru / kuskusu. Výrazně to zlepší chuť celého jídla :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Chci delat na silvestra wellington
    Nikdy jsem to predtim nedelala
    Nejaky tip and tricks?

    Duxell chci z hribku
    Horni vrstva bude z buckove kuzicky - https://www.instagram.com/reel/C1IISYrPX4m/?igsh=ZWQ3ODFjY2VlOQ%3D%3D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ...sem nesolil sem chtel rict
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    RUTHLESS: ja sem tu tmavou stavu vlil dycky do zhnedeny cibule. nakonec sem s tim jakoby odpalil ten cibulovej napek na panvi, poredukoval trochu a pak sem z toho mel dobrou 'falesno kachni' pomazanku. tu cibuli sem nesol, pze ta stava bejva dobre slana
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja si to davam na chleba
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Ale ona je to spis stavicka než tuk :-/
    MIST
    MIST --- ---
    FAT: ne, my na tom jen opeceme knedliky do krupava.
    FAT
    FAT --- ---
    MIST: Myslíš na knedlíky s vajíčkem?
    :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUTHLESS: zalít s ním základ na šoulet a upéct
    MIST
    MIST --- ---
    RUTHLESS: opect na tom knedliky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam