KASUMI: Sneky z listoveho testa!! strasne snadne a chutne!!
proste co dum dal...a zbylo :O))
nejsnadnejsi je asi rozvalet na 0.5cm plat a na ten nalozit co se da a doma najde... jak na pizzu, i s tim protlakem nebo kecupem jako podkladem...
sem-tam platek syra nebo nejakej rozdrolit ci nastrouhat - zbytky masa? - treba kousek kurete? sup tam s tim ... zelenina? hrasek v konzerve? sup tam s tim... pekne to posypat bylinkama ...
no proste jak pejsek a kocicka ...jen fakt ale hlidat at to neni zas MOC prepiskle... spis mene nez vice... bylinky + ten protlak ci kecup to je dulezite! take to nemusi byt pravidelne rozsypane na celej plat, ba naopak! nepravidelnost pak po rozrezani na sneky zpusobi, ze kazdej snek ma v sobe trosku jinou napln a teda i chut... :O))
pak to sroluj do takove rolady a roladu rozrezej na cca 1-1.5cm tluste sneky ... ty nacpi na plech (bacha - nech mezery mezi nima - testo se nafoukne!) a sup s tim do trouby ... nastavuje se tusim na predehratou cca 180 C ... kratce se to pece at je listove testo zlatave barvy a pekne nafoukle...
je to snadne a hrave!! a vysledky jsou uzasne! pokud tam teda nenacpes celou lednici :O)) neprehanet! - a spis jen dva tri platky neceho, nez cele vrstvy! ... :O))
ja vetsinou delam dva plechy a kazdej trosku jinej obsah... a kdyz to je jeste nepravidelne rozvrstvene na platu testa, tak pak skoro kazdej snek je original a jinej :O) jo a VYDRZET!! studene je to lepsi... kdyz si myslis ze nevydrzis, tak si dav tri nandej do mrazaku a rychle zchlad :O))
ono to totiz pri peceni voni tak uzasne, ze je skoro nemozne vydrzet do vystydnuti sneku... :O))