čau lidi, potřeboval bych poradit, prosím :)
děláte někdo čajová vejce? jako do ramenu na doma to mám už zmáklý (6minut, fresh), ale do jednoho menu na bistro bych si je rád předpřipravil
tady je jeden link, ale přijde mi to docela komplikovaný, nákladný, na 6 vajec (radši budu tunit miso vývar)
za každý tip budu rád, prostě bych si předpřipravil cca 50 vajec do těch velkých sklenic, nejlíp už rovnou oloupané, aby to pak odsejpalo
Čajová vejce | Zásadně zdravě – Jana Králikováhttps://www.zasadnezdrave.cz/recepty/cajova-vejce/no a pak se snažím udělat právě nějaké meníčko (nejsnažší položkou je aktuálně koupit Asahi v Makru :D)
tady se mi líbilo trošku jiné Sushi - 1 větší kousek do ruky a čau (příchutě optimálně Salmo+Wasabi, Teriyaki Chicken a Umeboshi+Kimchi)
má to i FB, ale nevypadá to, že by vozili z SK. ocením tip na něco podobného, pokud tušíte (a ne, se Sushi se patlat nechci)
Onigirihttps://onigiri.sk/a na závěr, líbí se mi i Mochi/zmrzka - tady to vypadá spíš na frančizu, ale zkusím je oslovit. jde spíš o nějaké sezónní akce na víkend, takže do jisté míry musí být i rozumná cena. a abych si to nekomplikoval málo, tak jsem z Klatov. tzn. potřebuju to sem nějak dostat a musí to být i nějak rozumné poměr cena/výkon
Zmrzlinové mochi MOTIKOhttps://www.motiko-official.cz/jestli je to částečně OT, tak se omlouvám, ale spíš doufám, že je to tu samý masterchef a dáte mi další tip ;)
klidně i na shop v Plzni, případně v Praze (aktuálně testuju různé ramen nudle)