o jsem se zas nasral. Chtěl jsem udělat obalovanej sýr a ta kurva zase vytekla. Máte nějakej fígl, jak tomu zabránit?
Vyzkoušeno a nefunkční:
- mražení po obalení před smažením
- dvojitý trojobal (no, to funguje částečně, ale furt to vytejká)
- polohrubá mouka smíchaná se strouhankou (doporučoval šéfkuchař Lokálu zde)
- experimenty s teplotou - je fuk, zda to dělám zprudka, pomalu nebo na střední oheň, stejně to vyteče
Jedinej zatím funkční způsob: vysrat se na to a buď místo posranýho eidamu obalit filé nebo hermelín, nebo si na něj zajít do hospody.
Sere mě to, protože dřív mi smažák jako banální jídlo nedělal žádnej problém ani po 8 pivečkách ve dvě ráno, zato teď to vyteče úplně vždycky.
Díky za tipy :D