• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAKIHARA: ja delam kebab tak, jak jsem si precetl u Kubana na bogu a jsou z toho vsichni uplne vystreleny. Respektive ne z toho, jak se to dela, ale ze se to dela a posledne shawarma party byla fakt strasne skvela. Nasledne jsem si tyden po tydle party ze zbylyho upecenyho masa udelal kebab na cestu do brna a v brne mi ho snedla rok a ctvrt stara dcera, ktera vlastne moc neji. Akorat teda do sebe nasazela celej kureci kebab i s palivejma olivama :D

    KURE: fakt ne. U nas na chate pres leto ani nemizi z kuchyne. A to je to ten vlekej na 50 litru. Zalezi jen na tom, co jsi za rodinu. Ano, pokud clovke zije sam v panelaku, tka to asi nepouzije. Kdyz mas zahradu, tak si to bez toho moc nedovedu predtavit (jak bys narval 20 sklenic marmelady denne do pomalyho hrnce? :D)
    KURE
    KURE --- ---
    CERMI_FOX: sous vide. Pomalej hrnec. Multifunkční hrnec. Myčka nádobí. Nejspíš i trouba. Dneska je zavařovací hrnec fakt obsoletni.
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: jsem zmackla vedle a uz nemuzu hlasovat.....hlasim, ze mam vyrobnik cukrove vaty :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---

    Co mate doma?


    Instrukce:
    pokud je to neco multifunkcniho, jako toastovac s vaflovacem, tak dejte obe moznosti

    916 hlasy od 108 respondentů

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako
    Ja dostala sunkovar…
    Uz je ve sklepe tri roky bez pouziti…
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KAKIHARA: Ok 😀
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CERMI_FOX: KASUMI:

    https://www.4home.cz/clatronic-dvg-3686-vertikalni-gril/

    vyfasoval jsem jednou od matky k vánocům. Jednou jsem na tom udělal kuřecí kebab, jednou celý kuře. Od tý doby je to pátym rokem ve skříni.
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: papinak
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KAKIHARA: Link?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    já dělam sous vide v domácím pivovárku, ten teplotu drží krásně přesně na stupeň (musí, aby správně probíhaly rmutovací procesy, protože enzymy jsou mršky náročné na teplotu) a je vychází to skvěle :-)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KAKIHARA: domácí kebabovač? To musí být stylovka a pozná se tak skutečný fanoušek :-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KASUMI: Kebabovač?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ANYSA: jsou pomale hrnce co zvladaji suisvide, ale bezny PH ti nezaruci konkretni teplotu.. takze ne
    NELLAS: nesmazi, protoze max teplota je 120, myslela jsem, ze smazime ve vyssi (a proto se v nem nesmazi).. stejne tak jako ze se pri vyssi dela popcorn
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KASUMI: Je, ale do PH bych taky mohla strčit zavakuovane maso a nechat ho tam na ten nižší var x hodin.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jeste neco teda?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ANYSA: To je prece uplne jiny nastroj
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Chtěla jsem se tě zeptat zda považuješ sousvide hrnec za užitečný když máš i pomalý ?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRAKIRA: U popcornu není důležité smažení, ale teplota, ne?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    FRAKIRA: imho neumi.. nejsem si dokonce jista, jestli umi popcorn, kdyz nesmazi
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    FRAKIRA: a to neumí "ta vec za 35k, ted nevim jmeno, jak to ma delat vsechno"?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    JESTEDMAN: tak to uz muzeme pridat i vyrobnik cukrove vaty :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam