• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KASUMI: no nevim.. ty sekaci veci toho neuvari o nic min nez zmrzlinovac :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: njn, čtu to odshora :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: Bazmeky na krajeni nejsou varici veci 🤷‍♀️
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: z veci na pripravu jidla chybi susicka na ovoce!

    A vsechny takove ty bazneky na krájení, sekani a mleti.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: my ho mame a presne, decka ho pouzivaj, musela jsem mu najit misto tak, aby jim sel dobre vyndavat 😀
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: deti si s tim hraly docela casto. Ted uz to nikdo nepouziva. Stejne jako cokoladovou fontanu :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MIST: a pouzivate ho?
    KURE
    KURE --- ---
    CERMI_FOX: sous vide. Pomalej hrnec. Multifunkční hrnec. Myčka nádobí. Nejspíš i trouba. Dneska je zavařovací hrnec fakt obsoletni.
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: jsem zmackla vedle a uz nemuzu hlasovat.....hlasim, ze mam vyrobnik cukrove vaty :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---

    Co mate doma?


    Instrukce:
    pokud je to neco multifunkcniho, jako toastovac s vaflovacem, tak dejte obe moznosti

    943 hlasy od 111 respondentů

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako
    Ja dostala sunkovar…
    Uz je ve sklepe tri roky bez pouziti…
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KAKIHARA: Ok 😀
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    CERMI_FOX: KASUMI:

    https://www.4home.cz/clatronic-dvg-3686-vertikalni-gril/

    vyfasoval jsem jednou od matky k vánocům. Jednou jsem na tom udělal kuřecí kebab, jednou celý kuře. Od tý doby je to pátym rokem ve skříni.
    MIST
    MIST --- ---
    KASUMI: papinak
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KAKIHARA: Link?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    já dělam sous vide v domácím pivovárku, ten teplotu drží krásně přesně na stupeň (musí, aby správně probíhaly rmutovací procesy, protože enzymy jsou mršky náročné na teplotu) a je vychází to skvěle :-)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KAKIHARA: domácí kebabovač? To musí být stylovka a pozná se tak skutečný fanoušek :-)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KASUMI: Kebabovač?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ANYSA: jsou pomale hrnce co zvladaji suisvide, ale bezny PH ti nezaruci konkretni teplotu.. takze ne
    NELLAS: nesmazi, protoze max teplota je 120, myslela jsem, ze smazime ve vyssi (a proto se v nem nesmazi).. stejne tak jako ze se pri vyssi dela popcorn
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    KASUMI: Je, ale do PH bych taky mohla strčit zavakuovane maso a nechat ho tam na ten nižší var x hodin.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jeste neco teda?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ANYSA: To je prece uplne jiny nastroj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam