• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ANYSA: Po pravdě mě moc nenadchl a je uskladněn ve sklepě. Ale ještě mu šanci dám.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    RUTHLESS: link na kubana pls
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    KASUMI: mám ho už dlouho, měla jsem pocit, že byl od Ety nebo Sencoru, ale koukám, že je to nejspíš starší bráška tohohle
    https://m.alza.cz/severin-ha-2082-d6466845.htm?kampan=adwsda_domaci-elektro_pla_all_obecna_priprava-jidla_m_9062893__SEVVA007

    Placaté oplatky, kornoutky, trubičky na katowicke rurki, oplatkové mističky...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DOCKINEZ: todle je skvelej nastroj. Nejradsi na tom mam ten trcici teplomer, kde jsou z jendy strany teploty a z druhy ovoce a zelenina.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KURE: vyrazne lip :-)
    KURE
    KURE --- ---
    DOCKINEZ: :D jestli to chutná jen z půlky tak dobře, jak to vypadá, tak to musí bejt pecka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KURE: svoje chilli omáky.

    Tisíce děkovných dopisů atd. atd.

    KURE
    KURE --- ---
    DOCKINEZ: Agenty?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOCKINEZ: Jooo, to jsme mivali u babicky:))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KURE: Já zaklikl, že mám zavařovací hrnec, ale pak mi z další debaty došlo, že kolegové myslí něco jiného než co mám já :)

    Jako jo, dost často stojí uskladněný a není to věc na každý den, ale v sezóně často zavařuju okurky, houby atd. a v průběhu roku Agenty.

    KURE
    KURE --- ---
    RUTHLESS: jo podle minusů mi došlo, že drobní farmáři zavařují ve velkým. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RUTHLESS: marmeládu teda nezavařuju (tu stačí plnit zahorka), ovšem ano, zavařovací hrnec mi v sezóně výrazně zlepšuje život :-)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KAKIHARA: ja delam kebab tak, jak jsem si precetl u Kubana na bogu a jsou z toho vsichni uplne vystreleny. Respektive ne z toho, jak se to dela, ale ze se to dela a posledne shawarma party byla fakt strasne skvela. Nasledne jsem si tyden po tydle party ze zbylyho upecenyho masa udelal kebab na cestu do brna a v brne mi ho snedla rok a ctvrt stara dcera, ktera vlastne moc neji. Akorat teda do sebe nasazela celej kureci kebab i s palivejma olivama :D

    KURE: fakt ne. U nas na chate pres leto ani nemizi z kuchyne. A to je to ten vlekej na 50 litru. Zalezi jen na tom, co jsi za rodinu. Ano, pokud clovke zije sam v panelaku, tka to asi nepouzije. Kdyz mas zahradu, tak si to bez toho moc nedovedu predtavit (jak bys narval 20 sklenic marmelady denne do pomalyho hrnce? :D)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BONEMINA: Link pls😀
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Mám oplatkovač. Sice se použije tak 2x do roka, ale rozhodně nelituju.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FRAKIRA: 🤷‍♀️tak jesteze nejsme u maturity
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KASUMI: no nevim.. ty sekaci veci toho neuvari o nic min nez zmrzlinovac :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: njn, čtu to odshora :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: Bazmeky na krajeni nejsou varici veci 🤷‍♀️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam