• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MOIRAIN: Je v akci jako tusim kazdy jiny trvanlivy zbozi v kauflandu tak jednou za dva mesice. Nicmene normane stoji 40,- coz je super cena za tak kvalitni pastu, bio verze za 60,- nebo tak nejak.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ONDRAT: Molisana je docela často v akci za 20 Kč nebo tak nějak
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    VSICHNIMAME: asi mám pořád štěstí na akce. Ale jasné, v Itálii v samosce sezenes víc věcí výrazně líp, včetně olivace, atd. Jen nevím, jestli to je zde téma.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: v Albertu jsou Rummo za 77 Kč, to moc příjemná cena není:(. Kor, když v Itálii jsou v běžné samošce za 1,50 Euro bez akce. Ale občas se dají v akci na Rohlíku koupit za 40 Kč.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ONDRAT: rummo má opravdu Albert, za velmi dobrou cenu fakt příjemné těstoviny. Jen nevím, jestli Voy není mimo ČR.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    VOY: Molisana je za mě nejlepsí, tu maj v Kauflandu, Rummo má tuším Albert, to řadím též vysoko, stejně tak DeCecco, to má myslím Cortelazzi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VOY: z těch standardně dostupných v ČR jednoznačně Rummo
    ILTU
    ILTU --- ---
    VOY: V italském supermarketu...
    VOY
    VOY --- ---
    TOOMIX: Je z toho nejaky TLDR? Zajima me to, ale nechci travit svuj zivot sledovanim video o tom, ktera pasta v supermarketu je lepsi :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: budu vám věřit, co mi zbývá, když nezbyla :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: (teda asi už nebyla, jak se dívám na datum:))
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    KID_MCHUTT: nebude, je skvělá
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PETATA: nebude to moc mastné?
    PETATA
    PETATA --- ---
    ULO: bábovka z mascarpone je skvělá
    Bábovka s mascarpone - Víkendové pečení
    https://vikendovepeceni.cz/2019/01/babovka-s-mascarpone/
    ULO
    ULO --- ---
    ZUZKAOU: diky.zkusim babovku a pak se uvidi. Se spenatem jsme ted meli ten quiche a je to vyborna kombinace.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ULO: Smichat s cesnekem a orestovanym spenatem. Naplnit do palacinek, nebo lagsani.

Pridat do bramborove kase misto masla.

Pouzit jako zaklad pomazanky s cimkoliv.

Pridat do tvarohove bábovky misto pulky tvarohu.
    ULO
    ULO --- ---
    Poradte, muz prunesl hrozne moc mascarpone, udeala jsem tvarohovo mascarpone krem, davam ho do testovin, dala jsem ho misto creme fraiche do quiche (na vysedek cekam), ale porad mi ta kilo zbyva. Datum spotreby se krati (proto ho mam tolik, 2€ za kio, nekup to, kdyz je to tak levny!) Ale mam jeste tak tyden. Prosla jsem kucharkyn co mam doma a mam v planu ancovickovou pomazanku, ale protoze muz drzi masopust, tak i vetsina (nesldkych) receptu byla na nic.Hledam neco, co by se lisilo od vyse napsaneho a nebyo tiramisu. Ale ani sladkemu se nebranim.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Koupil jsem v obchodě Shin tuto kuchařku. Mají korejská jídla a pořád se jich lidi ptali, jak to uvařit to co tam prodávají. Vytvořili tuto kuchařku a videonávody na youtube. U každého receptu v kuchařce je i QR kód odkazující na daný recept na youtube :)

Shin Korejská kuchařka 190 stran 79 receptů
    https://www.mixbox.cz/produkt/7830-shin_korejska_kucharka_190_stran_79_receptu?gad_source=1&gad_campaignid=17182761994&gbraid=0AAAAACHkbsnOHD2A633EAns9Ctbnohogn
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    RUTHLESS: Snadná pomoc. Tak ji při vaření nepoužívej. Já ji tam také nedávám a ničemu to nevadí. :-)
    Nebo si to kup jako knížku.

Asijská kuchařka od Šona [Kniha] - Šon Chung | Palmknihy.cz
    https://www.palmknihy.cz/ekniha/asijska-kucharka-od-sona-414336
    Jak myslíš, že jsem se k tomu kanálu dostal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam