• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XAJA: no tak to jsem teda nikdy nikde neviděla, ale třeba jen nevím, kde koukat.
    XAJA
    XAJA --- ---
    TRISSIE: nedostat u vas bosniaky? na sk vcelku bezne dostupny druh peciva, na polievky ideal: https://sk.wikipedia.org/wiki/Bosniak_(pe%C4%8Divo)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TRISSIE: Docela tam rozjeli nabidku takovych trochz jinych potravin
    Hodne mixit, syrob, adventure menu, vina, dezmy, caje, salsy atd

Zahradní centrum Praha
    https://edenia.cz/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: máte zajímavý zahradnictví :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Dnes v nasem zahradnictvi:) jsem kvuli vam ty m cosi koupila

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pokud jste někdo chodil na indiánskou polévku v chlebu do cactusu na Budějovické a smutníte od té doby, co ji přestali nabízet, mám konečně důstojnou domácí náhradu!

Mexican Bean Soup, Hearty Home Cooked Flavor in 20 Mins
    https://howtothisandthat.com/mexican-bean-soup-in-20-minutes/

(babicovsky jsem místo diced tomatoes in green chilies použila normální krájená rajčata a místo choriza ostravskou klobásu, co na mě vyčítavě koukala z ledničky, chili prášek vynechala úplně, bo to bylo pro děti, ale ta klobása se postarala o decentní pikantnost, a nechala jsem to táhnout víc než půl hodiny, protože jsem stejně čekala, než se dopeče kukuřičný chleba)

teď ještě kde sehnat ty minichleby na rozpečení... kukuřičný chleba je sice autentičtější, ale když si vzpomenu na tu křupavou zapečenou chlebovou pokličku... :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Aktuálně jsou v akci v Albertu a Bille.
    SAL
    SAL --- ---
    Rummo mívá i Globus.
    Kupuju v akci za 45,- hromadu, do další akce vydrží.
    U nás na vsi je mají i ve vietnamské sámošce.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    MOIRAIN: Je v akci jako tusim kazdy jiny trvanlivy zbozi v kauflandu tak jednou za dva mesice. Nicmene normane stoji 40,- coz je super cena za tak kvalitni pastu, bio verze za 60,- nebo tak nejak.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ONDRAT: Molisana je docela často v akci za 20 Kč nebo tak nějak
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    VSICHNIMAME: asi mám pořád štěstí na akce. Ale jasné, v Itálii v samosce sezenes víc věcí výrazně líp, včetně olivace, atd. Jen nevím, jestli to je zde téma.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: v Albertu jsou Rummo za 77 Kč, to moc příjemná cena není:(. Kor, když v Itálii jsou v běžné samošce za 1,50 Euro bez akce. Ale občas se dají v akci na Rohlíku koupit za 40 Kč.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    ONDRAT: rummo má opravdu Albert, za velmi dobrou cenu fakt příjemné těstoviny. Jen nevím, jestli Voy není mimo ČR.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    VOY: Molisana je za mě nejlepsí, tu maj v Kauflandu, Rummo má tuším Albert, to řadím též vysoko, stejně tak DeCecco, to má myslím Cortelazzi.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VOY: z těch standardně dostupných v ČR jednoznačně Rummo
    ILTU
    ILTU --- ---
    VOY: V italském supermarketu...
    VOY
    VOY --- ---
    TOOMIX: Je z toho nejaky TLDR? Zajima me to, ale nechci travit svuj zivot sledovanim video o tom, ktera pasta v supermarketu je lepsi :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: budu vám věřit, co mi zbývá, když nezbyla :)
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: (teda asi už nebyla, jak se dívám na datum:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam