CMLKA: tady to začalo debatou o Yummy boxu, ne o Albertu, ty Albertové mi taky nepřipadají nijak skvělé, ale už jsem to taky jednou koupila, když jsem neměla žádnou inspiraci a tohle mi padlo do noty.
Imo záleží na konkrétní oblasti, protože v Karlíně jsou často vybrané i bez slevy. Někde na sídlišti budou spíš ve slevě, když okolo nebydlí cílovka přepracovaných yuppies.
Já to s tou AI zkoušela a není to tak jednoduché. Aby vytvořila jednoduchý a rozumný plán, tak je potřeba už umět promptovat a ideálně mít placený model, každopádně třeba na zahrnutí různých alergií a když jí dám kontext konkrétního penza receptů je to fajn. Recepty, které si vymýšlí sama AI, vypadají na první pohled dobře, ale často nesedí.
Třeba ti řekne, že ti stačí hrnek mléka na dva hrnky mouky, když chceš dělat palačinky, protože si udělala nějakou náhodnou analýzu, ale z toho ti rozumné těsto nevznikne.
Nebo mi navrhla recept, kde bylo kilo masa na dvě mrkve a dvě brambory a měla z toho být stew a ten postup taky neseděl.
Když vařit umíš, tak to odchytíš, když ne, tak se tím zbytečně nasereš, když to nefunguje.
Na cestách v US jsem strašně ocenila ty jejich předpřipravené boxy nakrájeného ovoce a zeleniny a třeba v Delmartu si je i kupuji cestou do práce (většinou ve slevě, protože jsem škrt), protože nemám vždy čas a prostor si to připravit a nakrájet předem, ale nemají moc obměn, takže je to po chvíli nuda. Ne, není to ekologické, ale když to nemá přemrštěnou cenovku, není to špatný produkt, pokud jsi cílovka.