• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      KBN: Učíš se Esperanto už osm let. Jak to, že si ani neškrtneš?
      KBN
      KBN --- ---
      AMANT: hérangr! Sqírůkr!
      AMANT
      AMANT --- ---
      LOVE_DALI: Ale jděte. To je zlé, kapitáne Calimero!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: Kapitáne, prakticky velím Červenému trpaslíku čtyři roky. Té posádce vagabundů, pošuků a pacifistických hippíků jsem ukázal, co je disciplína.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: Listere, nebuď blázen a poslechni ho. Mýlil se snad někdy? Možná, že má hlavu jako nějaký splávek na rybářský prut, ale uvažuje zcela logicky a my bychom byli šílenci, kdybychom ignorovali jeho moudré rady.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      LOVE_DALI: To je totéž, jako kdybys šoupnul svoje nádobíčko lvovi do tlamy a třel mu rozkrok mokrou žínkou. Naprosté šílenství.
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      HNILOB: Třesky plesky, kamaráde. Každej vůl ti nadlítne nad černou díru, pak lopingem kolem vířící singularity při dvojnásobku rychlosti světla a nakonec vypálí z kolabující zóny!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      LOVE_DALI: Bože, né, Caroline, ty ses vážně vodvázala!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      HNILOB: Láry-fáry, hochu! Radši se vrať do své žumpy, abys měl sílu na svůj celodenní flink.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: Kdyby něco nehrálo, tak o tom chci vědět.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      MRLAH: Blahopřeju, pane, záhy se rozpomenete na všechno a budete přesvědčen, že umíte hrát na kytaru.
      MRLAH
      MRLAH --- ---
      Oh, tohle je zlý sen. Prchám před fašounama s vrahem, CREMAC: masovým vrahem a mužem HNILOB: v nylonové košili. Jsem hnusná, otrhaná, lidská troska, plivátko, které páchne jako tchoří latrína. A teď se na mém úchyláckém mantlu rozprskne androidův mozek.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: Nikdy jsem nedostal ani upomínku z knihovny. Vražda druhého stupně? Tisíc lidí? To bych si pamatoval!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      MRLAH: Přiznejme si to. Jsme asi tak nevinní jako šlapky před penzí.
      MRLAH
      MRLAH --- ---
      KBN: Billy Doyle. To je jméno, ze kterého životní prohra přímo čiší. Už to vidím jako živé: V mládí šel z jedné polepšovny do druhé. Kupa nemanželských dětí. Manželka má bílé boty a holé nohy plné křečáků. Živí se drobnou kriminalitou, aby poplatil alimenty. Pak se ale stane, že stojí v bance s upilovanou puškou. Ta však sama vystřelí. A ty broky proletí háčkovaným kulichem jedné babky. Nezbývá mu než se skrýt. Ale kde? A pak ho to trkne - za zločinně získané peníze si koupí čtyři roky ve videohře a čeká, až se vody uklidní. Tak končí balada o Billy „Babkovrahu“ Doyleovi.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KBN: Polož mi pečiva prostou a marmelády prostou otázku!
      KBN
      KBN --- ---
      HNILOB: to je frajer!
      KBN
      KBN --- ---
      HNILOB: jseš pěknej úchyl, víš o tom?
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: Tak ses vrátil, hrdino.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      HNILOB: No! Vzbuzoval jsem vždy úctu pro své vybrané chování. To je loď!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KBN: Jde o tabuizované téma, nehodí se pro hovor, který vedeme při zdvořilé konverzaci.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam