• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Od tý doby bylo všecko jen jako? Kosmik taky? Dispečerka? Nic z toho se nestalo? To po tom všem furt nemám domluvený rande? Kruci! Další rok, kdy si budu muset posílat valentýnky sám...
      AMANT
      AMANT --- ---
      Jdete na ryby, viďte? Na planetární oceán, který jsme zahlédli. A ke všemu beze mě!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Ale, ale. To je obrat o sto procent. Už jsi to nevydržela, viď Chris.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KACHENNA: Občas se fakt stydím, když jsem s tebou. Seš úplně ujetej, víš o tom?
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Dobře. Už toho mám akorát dost. Nebudu vás už šetřit. Chci zpátky ten časomet a chci zpátky toho vrabce!
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KACHENNA: Dej na má slova. „Čas všechny rány zhojí.“ Pokud se nezanítěj, v tom případě je lepší mastička.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Je mi, jako kdybych měl rodit.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      Na úvod našeho představení se můj partner Kryton pokusí sníst vejce na hniličko... popředu!
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      HNILOB: Ach. Zpráva o stupni poškození. "Úroveň dehydratace: 45 %. Schopnost vybavit si noc: 2%. Faktor studu: 91%. Doporučený postup opravy: Restartovat systém, 36 hodin vypnutý a přepsat údaje." To byla noc.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      KACHENNA: Dom Perignon, ročník ´44. V půllitru, jak jste si přál.
      KACHENNA
      KACHENNA --- ---
      CREMAC: Neusuzujte z několika zaschlých, pudinkových skvrn na Listerových kalhotách, že nám chybí vzdělání.
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      LOVE_DALI: Od tebe to sedí! Kolik knih jsi za celý život přečetl ty? Stejně jako šampión zázračný kůň: žádnou!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      CREMAC: to mas z knizky "jak sla astronavigace na vandr"?
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      FREEM: Měl jsem takovej strach, že jsem si nepucoval boty dva dny.
      FREEM
      FREEM --- ---
      AMANT: Stejně, jako když si z uniformy udělal latrínu.
      AMANT
      AMANT --- ---
      DZS: Jde o stejný postup jako když chcete vytvořit hologram. Vymažeme celou vaši osobnost a uložíme ji na paměťový disk. Pak převedeme kapitánovu osobnost z jeho personálního disku do vašeho osobního prázdného mozku.
      DZS
      DZS --- ---
      HNILOB: Ahhh, Eso Rimmer - mohl bych se zeptat, jak jste se zbavil pout?
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: No dobře. Jedna věc vede k druhý, to jo! Ale občas je potřeba si říct: Zákony času a prostoru jsou pěkný hovadiny!
      CREMAC
      CREMAC --- ---
      DZS: Většího padavku jsem v životě neviděl! Není divu, že tě otec nenáviděl!
      DZS
      DZS --- ---
      HNILOB: Nemůžu, když je u toho někdo další. K čemu bych to u lidí přirovnal? Je to jako když se pokoušíte močit do jedné mušle s mužem, který je o půl metru vyšší než Vy. Zkrátka nemožné.
      HNILOB
      HNILOB --- ---
      CREMAC: Já vím, co dělám, Krytone. Zaútočíme zítra - pod rouškou denního světla.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam