• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Nemůžu říct, že mě to zas tak moc šokuje... ty přeřízneš cokoliv, viď?!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Byla součástí mýho plánu. Nestačil jsem jí to říct, ale měla se mnou odjet na Fidži.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Jestli jde o to, že jsi dojedl tu konzervu, tak to chápu.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Krytone, teď, když jsi žena, budeš muset zásadně změnit své chování.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    LOVE_DALI: Právě proto mám pocit, že bych sem mohl skutečně patřit.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HNILOB: To budeš ve svém živlu, jestli bude vládnout hmyz.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KBN: Úúúúúúúúúúú!!! Jestli něco nesnáším, tak to jsou blázni.
    KBN
    KBN --- ---
    LOVE_DALI: to je banán.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KACHENNA: Všechny znaky tvého rukopisu.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Teda, vzhůru do pravěku. Jsme bez tepla, světla, elektřiny, ani nevyrazíme nic k jídlu z automatů.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: No jen si představte, máme funkční kopii světa Jane Austinové.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    AMANT: Je to kočičí kniha. Nečteš písmena, ale pachy. Jedeš nosem po řádce a všechny ty pachy se uvolní. Je to bezvadný.
    AMANT
    AMANT --- ---
    KACHENNA: To je ale škrabopis. "Doufám, že tato epištola tě zastihne při zdraví adekvátním náročnosti úkolů." Hele, možná bych něco tak příliš osobního neměl číst.
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Od tý doby bylo všecko jen jako? Kosmik taky? Dispečerka? Nic z toho se nestalo? To po tom všem furt nemám domluvený rande? Kruci! Další rok, kdy si budu muset posílat valentýnky sám...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Je to prostý. Tohle není skutečnost, ale virtuální realita. Jenom simulace. Mám tě vydat poldům a skončit v náruči kladný hrdinky. Nehraju to poprvé.
    AMANT
    AMANT --- ---
    Jdete na ryby, viďte? Na planetární oceán, který jsme zahlédli. A ke všemu beze mě!
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Ale, ale. To je obrat o sto procent. Už jsi to nevydržela, viď Chris.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Občas se fakt stydím, když jsem s tebou. Seš úplně ujetej, víš o tom?
    KACHENNA
    KACHENNA --- ---
    HNILOB: Dobře. Už toho mám akorát dost. Nebudu vás už šetřit. Chci zpátky ten časomet a chci zpátky toho vrabce!
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    KACHENNA: Dej na má slova. „Čas všechny rány zhojí.“ Pokud se nezanítěj, v tom případě je lepší mastička.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam