CYBERARCHER: jo jo, bordel tam tak nejak maji. ja jsem si sveho casu u nich poridil bundle cryptoworks+hdtv balik od skylinku. bohuzel to bylo v dobe, kdy nejaka kabelovka zacala nejak resit nacerno prodane pristroje pro prijem, takze vsichni sli do karet. ja to nevedel, a protoze se mi nepodarilo kartu zaregistrovat, tak jsem jim to sel vratit. protoze jsem to kupoval jako balik, tak jsem to jako balik vratil. po mesici mi borec rekl, ze si mam prijit pro novy. ten samy den mi volal technik ze skylinku, ze karta i modul jsou ok a zprcal me jako malyho kluka a ze mam vedet, ze registrace id te karty muze trvat i 30 hodin, protoze pasmo odbavujici registrace je zahlceno. takze jsem dostal ukol zapnout tv, vrazit do toho kartu a cekat treba dva dny u zapnute tv. s tim mamlasem jsem se nebavil, protoze jsem vedel, ze uz mam novy balik na vydejne. vlitnu tam a ejhle, vratili mi jen kartu cili bez modulu. rikam, ze chci modul. frajer sel nekam dozadu s necim hartusit. prisel s tim, ze zbozi bylo vydano. rikam super, ale ne mi a ne ted. zacal nekde zurive telefonovat a s nekym si psat. po pul hodine mi rekl, ze ten modul prodali a na sklade dalsi nemaji a ze mi to poslou postou. takze jsem si mesic pockal a pak si pockal v hodinove fronte na poste. alza je proste jedinecna. vse sice nejak vyresili, ale co nervu a casu to stalo.... p.s.: nova registrace probehla behem par vterin. *** ale nejvic ve me hrklo, kdyz jsem si pred par lety u nich koupil fotak za tricet litru. kdyz jsem si pro nej prisel, tak mi rekli, ze jim klekla db, a ze nejen moje registracni udaje nejsou a nebudou a ze tedy ani nevi jestli jsem jim tam ty prachy fakt poslal. po par dnech se jim to podarilo nejak sparovat a pripsat mi to jako bonus na novy registracni ucet. horke chvilky umi pripravit.