• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Mám zkušenost, že to poslední den nachystají a pošlou info, že je to k vyzvednutí. Tohle si hlídají.
    Kdyby ne, tak samozřejmě trvej na vrácení peněz, máš na to nárok
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    M4Y4: To mam v planu. Dik
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    To je diskutabilní, doporučil bych ti hned ráno tam zajít.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    M4Y4: A kdyby mi dnes jeste prisla sms, ze zbozi je pripravene k vyzvednuti, ale uz se tam nedostanu protoze maji zavreno?

Jako celkem se mi to hodi, protoze mi koncila zaruka 4 dny potomv, nez jsem jim to tam dal a dostat zpatky 20k za 2 roky starej pocitac je fajn
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SOJKA: ano, tak ukládá zákon
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ahoj mel bych dotaz ohledně reklamace.

Reklamoval jsem NTB v Alze. Do reklamace byl dán 3.12. do včera byl podle (moje alza-sekce reklamace) v servisu. Dnes je 30. den a nikdo se mi neozval a v reklamaci v alza sekci je "Připravujeme k osobnímu vyzvednutí"

Mohu tam zitra nastoupit a chtít vrátit peníze, když nedodrželi zákonnou 30ti denní lhůtu?Máte s tím někdo zkušenost?

Díky za odpovědi
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    THE_MIRACLE: Jak "jen za alza.cz, nebo za všechny alzy..." ?
    AFAIK je Alza jen jedna... :-D
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Hlavně asi nikdo neví, zda je ta statistika jen za alza.cz, nebo za všechny alzy...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No neni to prvni clovek co mel prehnane ocekavani od IT. :D

Ted jste mu zkazili vanoce, kdyz zjistil ze Jezisek si proste vybral cislo 5 a to je vsecko.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    :DD
    Ted posledni dny pred vanocema mozna i 100ks denne.. :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    EDA: Jj, tohle podezření jsem měl od začátku :)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    EDA, CHILDINTIME: Myslim, ze VOJTAM spis neveri, ze by byl realny prodej 300ks za tyden...

...coz mne naopak prijde celkem OK.
    EDA
    EDA --- ---
    VOJTAM: ... Ale kdyby tam bylo napsáno "skladem více než...", to bys doufám pochopil správně? :-)
    EDA
    EDA --- ---
    VOJTAM: Ahá!!! Tak konečně mě to baví. Ty neumíš matematiku. Už jsem měl podezření u prvního příspěvku, ale to mohl být překlep.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    VOJTAM: Ja tomu taky nejak nerozumim, pises, ze je u toho skladem vice nez 5k a screenshotu to tak taky je, tak proc by se kazdy den nemohli prodat desitky kusu? Ta informace, ze to je vic nez 5ks je nahodou docela uzitecna, jako zakaznik vim, ze jich je jeste dost a nemusim pospichat s objednavkou. Naopak, kdyz tam je 'posledni 2ks' tak vim, ze bych si mel pospisit..u jinych shopu tuhle informaci casto nemas, je tam skladem a pak najednou neni skladem..
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    COMODOR_FALKON:
    Konkrétně to byl tablet nVidia Shield K1, nikdy jsem neviděl, že by měli skladem více než 5kusů ale přesto mi alza tvrdí že se tento týden prodalo téměř 300ks ... a stabilně každý den 40ks
    Neříkám že to není možné, ale přijde mi to až trochu moc nepravděpodobné

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    VOJTAM: Ktera konkretni vec to je...?
    Jako chapu, ze treba u polozek typu Mad Catz R.A.T. PRO X je podobny prodej nepravdepodobny, ale u jinych muze byt celkem realny...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    VOJTAM: Netusim o jakou jde vec, ale stejne si myslim ze je to realne..na 90% netusis jaky prodeje v tomto obdobi nejmenovany obchod ma(stejne jako 90% bezne populace)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    EDA: No přijde mi k smíchu, jak evidentně lžou... je to věc, která je spíše na objednávku a rozhodně není dostupná v desítkách kůsů, natož aby jich prodali téměř 40.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam