• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    Sledujete také spřízněné kluby Zahraničněpolitické události, Evropská unie a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Ústava České republiky
    ---
    Zajímejte se, kdo je a jak hlasoval váš poslanec (vyhledávání podle krajů) a váš senátor (podle volebních obvodů)

Nejvíce ze všech se mi líbili dva hoši, kteří nesli na tyčích prázdný průhledný igelit bez jakéhokoli znaku. Opravdu, to mi připadalo jako naprosto nejvýstižnější politické heslo dneška.

Závazná pravidla: Toto je odborný klub. Pokud přímo z URL nebo automaticky doplněného titulku není jasný obsah linkovaného článku, uveďte shrnutí sami. OT a posty s nízkým poměrem signál/šum se mažou, vaše názory patří do Debaty k news. Vystříhejte se vlastních komentářů, které jsou zjevně zbytečné a provokující. A názory bloggerů taky mívají do přínosných komentářů taky hodně daleko...

rozbalit záhlaví
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    RETAL: Mno nebyl bych tak skeptický. Vláda znamená i jiné věci - třeba to, že mohou dále pokračovat ve vyhazování lidí z ČSSD z ministerstev a tím dále zatápět v kotli nespokojených krajských organizací pod Paroubkem. Při dobrém postupu se brzy sociální supi slétnou a nebohou mršinu odstraní. Právě tato strana má dlouhou historii bezskurpulózního odstraňování neúspěšných. Ve svém důsledku by to mohlo vést k daleko lepší spolupráci, než se na první pohled zdá.
    SARKA
    SARKA --- ---
    RETAL: mě přináší satisfakci za to, že už asi rok pravidelně nasírá mě (a to někdy do ruda, třeba při svém povolebním projevu)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RETAL: Člověk může být tvor značně přízemní, takže pokud má SARKA radost, tak jí to určitě k něčemu je :) (Radost je celkem příjemný pocit, ne?) Ale jinak vím, jak to myslíš - tak aspoň máme vládu, když už nic jiného...
    RETAL
    RETAL --- ---
    SARKA: Nasranost nějakého poslance mě osobně nic nepřináší.
    SARKA
    SARKA --- ---
    RETAL: ja mam hlavne radost z tho, jak je Paroubek nasranej .)
    MUZA
    MUZA --- ---
    CAIDEL: jj, tomu ja porad nemuzu nejak prijit na jmeno :o)

FIN: :o(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MUZA: To byl zrovna myslím Škromach :)
    FIN
    FIN --- ---
    jaký národ, taková vláda a parlament. navrhuji 5 minut ticha za všeobecnou kulturní úroveň, kterou jsme tu od dob první republiky už neviděli...
    MUZA
    MUZA --- ---
    CAIDEL: tak vtipalku tam bylo vic... kdosi tam rikal "pro...ti návrhu"... a vytlem... jak parchosi ve skole...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ALMAD: Místo hlasování něco řečnil... (jsem to slyšel tak na půl ucha...). Myslím, že hlasoval jako první, ale nevím proč, když zbytek šel podle abecedy... čučím na to celej den a zrovna když se stane něco podobně veselého, tak u toho nejsem...
    RETAL
    RETAL --- ---
    JESSIEATREIDES: To je radosti z akce neschopného kabinetu . :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    Nejlepsi je, ze to Paroubek "nepovazuje za prohru" :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    ALMAD: kdepak, nerekl Pro(ti) navrh(u)... nejspis rekl jenom pro nebo neco takoveho... trubka :oD
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    To mně fakt zajímá, všude píšou že nehlasoval podle hlasovacího řádu...jak to vypadá? Omylem zmáčnul obě tlačítka najednou? ,)
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    JESSIEATREIDES: Ve chvíli, kdy oznámili 99:98 jsem si myslel, že snad dal vlastní gól i někdo z ODS.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    JE TO TAM! A WOLF DAL VLASTNÍ GÓL!!!!! 100:97
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Topolanek:

mohli jsme vam pripravit podrobne programove prohlaseni o 2500 stran, ale rekli jsme si, ze NE!

:)))
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    Jak těžký je život sněmovního přeběhlíka (dnešní HN):
    ....podle předsedy poslaneckého klubu ČSSD Michala Haška je vystěhování "odpadlíků" z jejich kanceláří prakticky hotovou věcí...

Pomocnou ruku oběma sněmovním "bezdomovcům" je připravena nabídnout největší vládní strana. "Jejich přestup k nám se sice zatím nedomlouval. Už jsme ale řešili nový zasedací pořádek v zasedací síni a případné poskytnutí náhradních kancelářských prostor" říká předseda poslaneckého klubu ODS Petr Tluchoř.
    ODS zřejmě posadí oba poslance na tradiční "přeběhlická místa". Při hlasování tak nebudou muset být "rozptylováni" svými někdejšími sociálnědemokratickými kolegy a budou obklopeni přátelsky naladěnými poslanci koalice

MUCKER
    MUCKER --- ---
    týýý jo. to je napínavý
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    //MUCKER: 16:15 - Z KULOÁRŮ
    Dlouhá poslanecká diskuse škodí zdraví, varuje ministr zdravotnictví České republiky. Podobný nápis by si pro dnešní den mohl viset nad vchodem do českého parlamentu. "Dlouhé sezení v uzavřené místnosti samozřejmě škodí zdraví, zejména ve chřipkovém období," říká ministr zdravotnictví Tomáš Julínek a odchází na čerstvý vzduch do poslaneckého bufetu. Právě chřipkou a nachlazením prý trpí značná část poslanců. Mezi nimi i premiér Topolánek. Informuje redaktor HN Robert Břešťan.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam