Byla jsem se projít a tady pár zajímavostí, které jsem nekoupila (většinou kvůli velikosti), ale někdo by je třeba rád :)
V sekáči Paris Look mezi Hrnčířskou a Pionýrskou (mluvíme o Brně) tyhle dvě věci, fotky jsou bohužel strašné, jen pro rámcovou představu. To první je neuvěřitelně lehký kašmírový svetřík, vážil snad gram, velikost cca 36, studená modrofialová barva (míň řvavá než na fotce)... brečela bych :) Vestička Mango PAD + vlna, sytý, jemně melírovaný fialový odstín, cca 38/40, ale hodně krátká (do pasu), tu bych nevyužila. Po 130 Kč.
Sklepní sekáč u Pionýrské:
Bavlněná sukně vel. 38:
Tahle mě dostala, bavlněná (silnější látka, jako tenčí denim) sukně s podzimním listím, cena myslím 120? Velikost 46/48 (uvedená UK20):
A tamtéž mě zaujaly ještě zachovalé bílé lodičky (klasický střední podpatek) Snaha Brno :) Vel. 40:
Bot je tam HROMADA. Nekecám. Ještě mi utkvěly v hlavě pěkné klasické tmavěmodré peeptoe lodičky (38, bohužel :/), tyrkysové vel. 40 (umělé, pravda), ale jsou tam boty ve všech barvách a cenách cca od 150 do 300.
A jedna nesekáčovka na závěr, Galex na kobližné, umělá hmota měkčí verze,kdyby chtěl někdo loztomiloučké červené kytičkované. Zlevněno na 499.