• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ZUZKAOU: Už vím, co budu dělat v pondělí :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tak ten sekáč u Koh-i-nooru je fakt dobrej. I já, která trpím sekáčovou slepotou jsem si tam odnesla šaty, hedvávbnou halenku a bílé tílko z velmi slušné bavlny. A v pondělí mají dostat nové zboží.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    Dnes mi přál sekáčový bůh - nádherný trenčkot za necelé tři stovky, hedvábné šaty za 200 a Zara sukýnka za 30 :)) Vynahradila sjem si dosyta týdenní sekáčovou abstinenci!
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    ATARKA: víš že už ani nevím o co že jsem to měla zájem? :-D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    RENNFRI: do pytliku,já sem skleroza,zapomněla sem na tebe jak smrt, moc se omlouvám, ale mám toho nějak fakt moc, budu se snažit to všechno vyfotit,přemeřit a poslat,,,fakt sory !
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    ZUZKAOU: Hmm, že bych to přehodnotila? :-) "Na doma" důležitější :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZANA: no ale nosit punčochy je výrazně pohodlnější, než punčocháče. Nepotrhají se po prvním použití, rozkrok nesjíždí, nic se nezařezává do břicha - naopak, dobrý podvazkový pás drží břicho ve vymezeném prostoru a tak ;-)))
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    MOUNTBATTEN: ZUZKAOU: Díky holky za info a rady, nemusí moc vydržet :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZANA: ebay. A jestli to chceš na nošení, tak hledej alespoň 6, lépe 8 přezkový. A nepočítej s tím, že bude stát desítky, spíš stovky v korunách.

    Pokud chceš aby to jen vypadalo a nemuselo to držet punčochy, tak se dostaneš i k těm destíkám korun bez poštovného.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZANA: v sekacich je to o stesti. Kdyz uz podvazkace maji, jsou to postelovy srandicky, co moc nevydrzi a ve vylozene vetsich velikostech moc neni.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    V sekáči u metra Ládví mají hodně triček za 49,-, koupila jsem si pět :-)

    Dotaz: nevíte kde se dá pořídit nějaký pěkný podvazkový pás na víc tvarovanou ženu? :-)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    CNV: tu s tím listím chci!!!
    LAIRE
    LAIRE --- ---
    CNV: to chci!
    CNV
    CNV --- ---
    A ještě něco, vytřídila jsem v závěru z vybrané hromádky všelicos impulzivně nahrabaného, ale tohle jsem tam prostě nechat nemohla, protože si to tu jistě najde nadšenou majitelku.
    Takže nabízím temně vínové vypodšívkované sametové sáčko H&M beze stop používání (žádná oblýskaná/vydřená místa, a to ani na rukávech), vel. 34, délka rukávu od ramene/podpaží 63/49,5 cm. Jedinou vadou je lehce odřený knoflík na rukávu (každý rukáv má vzadu šest knoflíčků potažených sametem), k saku je ale přiložen náhradní, takže možno jednoduše vyměnit. Materiál bavlna + viskóza. Za 100 korun.

    CNV
    CNV --- ---
    Byla jsem v Brittexu, kdo nešel, prohloupil! Letního nemám nic, ale urodilo se nebývale pěkných svetrů, spoustu věcí jsem tam musela ještě nechat, protože mi nebyly. Tak to máme: jeden béžový kašmírový made in Scotland, krémový Benetton s angorou, druhý krémový melírovaný taktéž, proužkovaná Laura Ashley z jehňátek, 100% vlněné kalhoty. Jen ten fialový dole je z akrylu, ale z toho slušnýho, co moc nežmolkuje.

    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    tak ze čtvrteční a páteční návštěvy v kohinooru jsem více než spokojená - kromě dalších věcí jsem ulovila bezvadnou lněnou sukni a květinové retro šaty za pár korun :-)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    CNV: uiiii, me srdce touzi po tom kasmirovem svetru! Nepujdes se tam zase v blizke dobe projit? ;)
    CNV
    CNV --- ---
    A ještě chluby chlub: zlaté celokožené a velmi pohodlné balerínky, nošené očividně s vložkou, protože nejsou zevnitř vůbec jeté. Vlněný svetr (poněvadž nebude pořád 30 a člověk musí být připraven!) a kabelka, značně onošená, ale zaujalo mě zapínání, takže látku odpářu a nahradím kůží, mám tu několik kůžiček, které by se k tomu hodily.

    CNV
    CNV --- ---
    Byla jsem se projít a tady pár zajímavostí, které jsem nekoupila (většinou kvůli velikosti), ale někdo by je třeba rád :)

    V sekáči Paris Look mezi Hrnčířskou a Pionýrskou (mluvíme o Brně) tyhle dvě věci, fotky jsou bohužel strašné, jen pro rámcovou představu. To první je neuvěřitelně lehký kašmírový svetřík, vážil snad gram, velikost cca 36, studená modrofialová barva (míň řvavá než na fotce)... brečela bych :) Vestička Mango PAD + vlna, sytý, jemně melírovaný fialový odstín, cca 38/40, ale hodně krátká (do pasu), tu bych nevyužila. Po 130 Kč.





    Sklepní sekáč u Pionýrské:

    Bavlněná sukně vel. 38:



    Tahle mě dostala, bavlněná (silnější látka, jako tenčí denim) sukně s podzimním listím, cena myslím 120? Velikost 46/48 (uvedená UK20):



    A tamtéž mě zaujaly ještě zachovalé bílé lodičky (klasický střední podpatek) Snaha Brno :) Vel. 40:



    Bot je tam HROMADA. Nekecám. Ještě mi utkvěly v hlavě pěkné klasické tmavěmodré peeptoe lodičky (38, bohužel :/), tyrkysové vel. 40 (umělé, pravda), ale jsou tam boty ve všech barvách a cenách cca od 150 do 300.
    A jedna nesekáčovka na závěr, Galex na kobližné, umělá hmota měkčí verze,kdyby chtěl někdo loztomiloučké červené kytičkované. Zlevněno na 499.

    MONJIE
    MONJIE --- ---
    pamatuju si ze od 10-13
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam