• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    CNV: Právě jsem si přečetla článek na Pekle, s anketou o sekáčích. Až tak masově to chceš udělat? Chápu, že samy jsme si tu konkurencí, ale masovost a zvlášť v Praze, teda bude smrtící. To už nenajdem vůbec nic a přesunem se asi na blešáky, nebo fakt už nevím....neblázni.
    CNV
    CNV --- ---
    Včera jsem si koupila v Tralala krásný svetřík ze směsi hedvábí a kašmíru (musí se pořád pevně držet, aby neuletěl, jak je lehkej) a temně purpurový kardigan z vlny. Krása. To je vůbec pěknej malej sekáč na tyhlety úlovky, budu tam chodit pravidelně.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GEISHA: Inak som si vsimla, ze tu je to sekacove hrabanie strasne popularne (myslim tu v Prahe), vzdycky mrte zenstin kam pridem....
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GEISHA: Jo jasne, tam u vas v horach, ale tu v Prahe je kumst nieco vyhrabat. Este ked si vezmes, aka som narocna (hocico sa mi nelubi) a ze mam najtrapnejsiu konfekcnu velkost ever...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    GEISHA: Odžmolkovač je skvělý nástroj, ale už se mi párkrát stalo, že jsem odžmolkovávala tak náruživě, až byla ve svetru potom díra :D
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Dnes objav v Repich! Sacko v krasnej kobaltovej modrej s ocelovymi gombikmi, je to sice 10, ale je mi dobra, ma to visacku podla ktorej vyzera na sitie na mieru a 100% vlna! Aaaaaa!!! Mam ho rezervovane, za tych 120Kc a zajtrajsi zmeskany spoj to rozhodne stoji :D Ked sa mi vrati muz s fotakom, odfotim.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    textil house nabřeží v celku bída, celkem hezký akorát halenky, ale ne za tu cenu. kabelky některý, ale také ne za tu cenu (maj tam jednu s goblénem, dražší ale je pěkná)
    každopádně kardinální úlovek mám z koše - sportovní opravdu pevná a kvalitní podprsenka za 100kč.....cedulka bohužel odstřižená, zajímala by mě značka=)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MOUNTBATTEN: Já tam byla jen jednou, ale odnesla jsem si krásnou fialovou halenku, černou halenku s vázačkou a modrou letní sukni dohromady za 450 (což není málo, ale všechno je to úplně (jako) nové) :) Takže se tam určitě půjdu podívat znovu..
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    MOUNTBATTEN: taky to mam zarohem. Spis tam vyberu pro dite, bnez pro sebe.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: jj mam ho za rohem
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a info, sekac DRUHA VLNA nad I.P.akem ma (vcera mel,sacuju,zecely tyden) KUS ZA 20,-.
    Vcera se daly vyhrabat velice slusny hadry! (jen je to boj, nektere zenstiny se v lovu o kus hadru meni v dive bestie, wtf!?:-( )
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Hele ja nevim s tim KOh-i-noorem, samy tu pisete, ze nic moc, ale furt tu jede. To je kvuli tomu, ze je nejvetsi ve vasem dosahu?
    Ja tam byla, pred 14 dny, to byla neco to VSE ZA 75,- a koupila sem jen cerny (semisovy?) pasek s krasnym filigranem.
    To mi lepsi vyber prisel v prtavem kramku-sekaci u zastavky SVATOPLUKOVA (pod Nuselakem). Tam jsem koupila pasek (guma a vyrazna spona vepredu) a kozenkovou mini za 10,-/kus.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    TERRA: jo, tam má paní dobré kousky a vždy je ráda za každého zákazníka, chce si dost povídat :)
    TERRA
    TERRA --- ---
    Sakra, oprava- Karlisnke namesti station:-)
    TERRA
    TERRA --- ---
    Znate ten sekac co je v Praze na Krizikove namesti myslim tram.zastavku?
    Tam totiz pokazdy najdu kousek, co fakt stoji za to, minule tilko na zavazovani neposkozeny krasny za 150 bylo mi velky jako vetsina tilek v sekacich...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: byla jsem dneska a asi jsem nemela naladu, nevim, vsechno jsem tam nakonec nechala, protoze se mi za to nechtelo dat tolik penez a vsechno to bylo s nejakym fousem.... a vec s fousem pres 150 neberu.
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    BRUSINKA: byla jsem tam dnes a vetsinu veci meli nastrkanych v pytly a cistili vylohu. ovsem par kousku meli jeste v prodeji a tak jsem ukoristila kalhoty (puvodne 350,-) za 130 kc.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    BRUSINKO: tam maj paradni vyber na 38:)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    no my se klidne s Gitkou pripojime :D u me je ten vyber slabsi jelikoz 10XL:D
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    já bych vyrazila zítra, kdybyste chtěl jít někdo taky:) (mám 38)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    Dneska me lakala zas prodavacka:D ale rikam, zitra je taky den:DDD Ale kamaradka si koupila nejaky super hadriky a moc pekne a rikala tak za 100-250
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam