• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MOUNTBATTEN: to je u fildy a tam je toho ranec. jestli trefíš před hlavní budovu na arne nováka, tak máš vyhráno:) když se koukáš na budovu, tak po pravý ruce máš asi dva sekáče, další je v (skoro)paralelní ulici níž- gorkého, a ještě mám pocit, že jsem tak cestou po těhle dvou/třech ulicích nějaký viděla, ale teď z hlavy nevím..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Lidi poradte sekacc v

Brne okolo
    Grohovy. Nejak nerozumim Nyxu kdyz jdu pres replikanta takze neumim se dostat k Naste.
    SAL
    SAL --- ---
    Dneska v sekáči mezi Bertramkou a U Zvonu vše za 10,-, prý zavírají.
    Nebyla jsem tam, jen jela okolo, ale vypadalo to slušně :).
    REZZ
    REZZ --- ---
    prijmete pozvani na blesi trh v ramci dejvickeho festivalu Zive mesto! K mani bude prevazne obleceni, tak nevahejte!!

[ Blešák v Klubovně - Živé město / festivalfestival / 1.10.2011 / CR - Praha - Klubovna v Dejvicích ]
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    MOUNTBATTEN: já nosím klasicky košili a přes ní svetr, hezky to vypadá když to vykukuje ... když je zima na rukavice, nevydržím v tříčtvrtečním rukávu .... mrznu. Nosím to na podzim.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dnes jsem měla cestu do Letňan a navštivila jsem maličký second hand přímo ve vestibulu metra. Mají tam teď slevy, Kus za 80 nebo 50 Kč. Je to maličké, ale pěkné kousky. Šaty bez slev kolem 150 Kč. Zaujaly mě tyto šaty Dorothy Perkins, vel. 16,44, mě bohužel velké v průramcích, tak kdyby někdo chtěl, 80 Kč stály.

SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    Hlasim sekace na IPaku maji nove zbozi ale zadne slevy. Nicmene maji pekne vlnene kalhoty i kabaty, dokonce jsem videla 14vel. Limetkovy svetrik. Ceny kolem 250,- ale veci pekny, malo noseny. Ja dneska nemam den, tak se treba zase jednou dostane na ostatni:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LADY_LEIA: duvod si koupit (nejake z jemne kuzicky? No, dobre,takove v sekaci nemaji a jinde to boli penezenku:-) )

(ja sem predloni od kamosky dostala vysoke z drhnute kuze,obcas je nosim,uz se tesim na podzim podzimni:-) Ale 3/4 rukav na kabatku zadny nemam:-( )
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: taky me to napadlo. Ale mam jen ty satenove od riwy a ty se imho na denni noseni nehodi, mam je ke spolecenskemu nebo uchylnemu odevu :)
    BUBLANINA
    BUBLANINA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jsou, ale aby se v tom koza vyznala:) Moc děkuji, tohle mi pomůže a ještě si to uložím na příště:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    podzimni kabatek New look s trictvrtecnim rukavem (nejake tipy, s cim to nosit? :) ),
    idealni na rukavicky!! Vysoke, ne "zimni"!
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Vcera jsem z prace odchazela driv kvuli navsteve doktorky, takze mi zbyl i cas na obejiti sekacu. Hledala jsem nejaky vhodny vrsek na jednu dnesni akci, bohuzel jsem nenasla. Za to jsem si ze sekace na Albertove odnesla elegantni cernou bavlnenou halenku a podzimni kabatek New look s trictvrtecnim rukavem (nejake tipy, s cim to nosit? :) ), na ipaku pak kratkou sukni s velkym podilem vlny a v tom druhem (jak jsou vzadu hrabaci kose) jsem si vyhrabala nadherne zelenou zavinovaci kosili.

Jinak prave v tom "hrabacim" na ipaku jsem v kosich nasla i hromadu kalhot na podzim i zimu, jedny i vlnene ve velikostech odhadem 36 nebo 38. Obzvlaste ty svetle sede do pasu me stvou, ty bych brala hned :) A jednu naprosto uzasnou "mintovou" kolovou sukni do puli lytek odhadem 40? Moc ty velikosti odhadovat neumim, ja jen vim, ze mi byla *dost* velka :) Vsechny vyse popsane veci za 50kc.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BUBLANINA: kdyz je tam slozeni, nejsou tam i obrazky, jak se ma/nema prat? Na te cedulce u slozeni?
    BUBLANINA
    BUBLANINA --- ---
    Holky, potřebuji poradit. Včera jsem v sekáči ulovila prima sáčko, ale nevím, zda ho můžu hodit do pračky na nějakej jemnej program nebo musí do čistírny. Složení je 64% polyester, 33% viscose, 3% elasten. Poradíte? Nerada bych si ho zničila...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    LUCIASHECK: *Burberry
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PINK_CICINKA: pokud je to Bulberry, tak to originál asi nebude :)
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    NICOL: uplne ve vsech bych rekla, na Husitske a na k. Jarose 100%
    NICOL
    NICOL --- ---
    NEJVICLEF: ve kterém TH mají nové zboží?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Google ukázal následující (vybírám užitečnější rady):

How to Tell if a Burberry Trench Is Fake | eHow.com
    http://www.ehow.com/how_6125288_tell-burberry-trench-fake.html
    How to Determine the Authenticity of a Burberry Coat | eHow.co.uk
    http://www.ehow.co.uk/how_6105166_determine-authenticity-burberry-coat.html
    s obrázky: http://www.denimblog.com/c/t/23920/fake-burberry-how-to-spot-a-fake
    a tady je nafocený vnitřnek, což je hezké na pohled: http://gorgeousfabrics.com/blog/2011/05/07/inside-a-burberry-trench/
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dámy, dnes jsem v sekáči narazila na trenčkot Bulberry, ale jak poznám, že se jedná o originál? Není to moje velikost, tak 44-46, béžový, tak až mi poradíte, třeba nafotím a někomu by se hodil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam