• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    no asi nemaji:) jj 60 tam maj uz tyden:) ja porad chodim okolo, porad tam nebyl cas zajit bez ditete:D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MONJIE: meli do dvou, overila jsem to empiricky, ale ty webovky asi fakt nemaji? Zitra pry maji do ctyr. A maji vse za 60, takze jsem tam nechala 180kc :-)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    jako tady na Veskach u Kohinoru? tak dneska meli mit do 14 a normalne myvaji do 19ve vsedni den o vikendu myslim do 13-14 hodin
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemuzu najit webovky textilhouse, zajimalo by me, do kolika maji, nevim, co mam za demenci, neporadite?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    na nábřeží sem byla v sobotu a byla to katastrofa, fakt hrozný hadry, který bych hodila do kontejneru, jak nějaká pani tam poznamenala, tyvole,tohle už neni ani retro :) ale vymákla sem si tam červenou košili a náramek sem k ní dostala zadara...když sem ale koukala,kolik tam ty věci stojej normálně,tak sem jenom čuměla, vytahaný triko s propocenym podpažím za 150,- je fakt úlet

jo a ahlásim, že schizo na letenskym náměstí už neni, místo toho je tam nějaká vietnamská prodejna s hadrama
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVENA: viz záhlaví
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MAGI: Nový zboží mají od zítřka, takže asi jen do dneška:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Textile house na nabrezi kapitana jarose vse za 20,- .. ale nevim jak dlouho :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    CNV: No prave. V sekaci jsem se jen tak zbezne na cedulku koukla amyslela jsem, ze to, co je psano pro podsivku je vlastne exterier kabatu:) a az doma, jsem nasla, ze to tak neni:) O to vetsi radost.
    CNV
    CNV --- ---
    TADZENKA: Acetát + polyester, to je složení podšívky, ne?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    TADZENKA: Kalhoty zabrány.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Tak tady máte ty fotografie: https://picasaweb.google.com/104922309577356512554/Vlna?authkey=Gv1sRgCMeooOKy1bjvgQE

Info k věcem:

SAKO:
    - vel. 14
    - barva růžová
    - klopy + 2 pravé kapsy
    - značka: Steilmann
    - složení: 55% vlna, 20% polyester, 20% akryl, 5% nylon, s podšívkou 100% polyester
    - rozměry: rukáv zevnitř - 43cm, rukáv zvenku - 63cm, zadní díl bez límce - 54,5cm

KALHOTY:
    - vel. 6
    - barva tmavomodrá
    - 2 pravé kapsy vepředu + 1 pravá kapsa vzadu
    - na stehnech mírně skládané (ale nekasané)
    - značka: Talbots
    - složení: 100% vlna, podšívka 100% polyester
    - rozměry: vnitřní rozkrok - 78cm, vnější rozkrok - 104 cm

Ceny: 20 Kč á kus
    Preferuji předání v Praze, možno poslat poštou po dohodě

Barvu kabátu dám do auditka: [ Co jste si koupili za "neskejtacke" obleceni? Doplnky tez vitany. Fotky, tipy ] :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy,ma TH na kohinooru otevreno i v sobotu?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    GABBIANO: :D tak já vám to radši vyfotím, ať ti, kteří projeví zájem o ten kabátek a kalhoty, můžou tu krásnou radost sdílet se mnou. :-) Za 20 kč! Jsem z toho úplně konsternovaná, doslova paf s úsměvem na tváři:-) Jupíí
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    TADZENKA: Ještě nám řekni, jakou má ten kabát barvu, ať je ta závist úplná!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TADZENKA: Uaaa! To slozeni me hreje, jen ho ctu. :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Nechci to tu zbytečně plnit příspěvky. Právě jsem rozbalila ten kabát, o kterém jsem si na cedulce přečetla, že je 60% acetate a 40% polyester, a teď jsem se podívala na druhou stránku a můj hmat měl pravdu! 70% vlna, 12% polyamid, 10% alpaka a 8% kašmír. Dneska jsem měla hyper štěstí a rozhodně si jdu rozdělat víno:-)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    KAROLKA: Doplním, viděla jsem je tam taky ale nevzala jsem si je:-)
    Zato jsem si tam vzala vlněný svetřík tmavě modré námořnické barvy(mám pocit, že je vlněný, ale cenovka není, tak doufám:-), vlněnou hnědou sukni, a pro zájemce ze zdejších řad jsem vzala růžové sáčko do pasu 50% vlna, velikost 14 ale spíš pro méně prsaté a vlněné kalhoty, tmavě modré s puky, velikost 6. Celkově jsem si odnesla 5 kousků za 100,- a všechno vlněné, kromě jednoho kabátu, který tak působí, ale byl tak pěkný, že mi ani za tu cenu nevadí, že vlněný nebyl. Uploadnu sem fotky, až si trochu dáchnu :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Dneska jsem byla v TH na kpt.Jaroše, zase vtipný. Koupila jsem tam 3 nový nenošený pracovní pláště, pruhovaný (žluto bílý, zeleno bílý, šedo bílý) vzala jsem to kvůli látce, protože jí je tam spoustu a je pěkná.Tak kdyby se někomu hodilo, bylo jich tam asi ještě 5. Ikdyž vlastně dneska je asi poslední den, kdy mají vše za 20,-
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    CNV: Dík, utěšila jsi mě! Zase to tam budu házet s lehčím srdcem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam