• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOUNTBATTEN: jenže některé tramvaje, ač jedou na koh-i-noor, pak zahejbaj a ten sekáč vidět vbec nemusíš ;-) Když jsme tam byly s Quorrou, taky jsme to nejdřív nemohly najít, protože jsme prostě přijely 22.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PULNOCNICE: jo,ja to tam dam, ale muzu byt pak sprosta na lidi?
    To je stejny jak hrabarna na knizeci - i sem lipla do mapy bod, odkaz na bod je na nastence a stejne vsichni jak trumbelini!!
    :-/

Nekdy mam pocit, ze vysrat se na nastenku by bylo idealni (jooo, jasne, to by pak ji nemoh nikdo zkopirovat a hodit na frikulinsky obleckovy fansajty na FB, ze? :-)))) )
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Nechcete někdo, kdo máte práva, připsat přesnou lokaci Koh-i-noorského TH na nástěnku?
    Cesta se tu popisovala už několikrát (přinejmenším třikrát), třeba by to pomohlo. (Nejspíš jsem naivní a nebude to k ničemu, páč to tam stejně nikdo nebude číst, ale aspoň snaha tu je.)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PINK_CICINKA: tak to ses s prominutim slepa, ponivac je velkej jak krava! A to tama skoron nejezdim, takze zadny stigma mistniho, co zna v okoli kazdy kamen!
    Kdyz jedes smerem do centra, tak az pote, co vyjedes ze zastavky, za krizovatkou, po leve strane.
    Napisy TEXTILE HOUSE atp. snad nikdo nemuze prehlidnout!! :-O
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    MONJIE: Kde přesně ten sekáč na Koh-i-nooru je? Minulý týden jsem přes tu zastávku jela tramvají, ale nic jsem neviděla kolem.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    tak na Kohinooru vse za 40
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    jako kostymy-maskarni mivali v MODREM PAVILONU v Krci a pak vidam na blesaku na Kolbence, uplne vzadu, v leve casti (kdyz clovek stoji zasdeli ke vstupu) sekac, ktery ma dva velky kose s maskarnima kostymama.
    Ale sem si takrka jista, ze kosym Trinity asi nikee neni - kdyz uz, tak to lidi skladaj z kdeceho domaciho (kozeny/kozenkovy plast atp.)
    Takze se spis koukej v sekaci po kozenych/kozenkovych plastich; premyslim, kde sem videla. Asi urcite v Chizo v Husitske, cenu nevim, ale dva litry to nebyly.
    E_T_
    E_T_ --- ---
    neznáte nějaký sekáč, kde by se daly koupit kostýmy? Jde mi o plášť Trinity z Matrixu, ideálně za pár šupů v nějaké hrabárně. Nechci kožený kabát za dvojku. díky
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    no asi nemaji:) jj 60 tam maj uz tyden:) ja porad chodim okolo, porad tam nebyl cas zajit bez ditete:D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MONJIE: meli do dvou, overila jsem to empiricky, ale ty webovky asi fakt nemaji? Zitra pry maji do ctyr. A maji vse za 60, takze jsem tam nechala 180kc :-)
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    jako tady na Veskach u Kohinoru? tak dneska meli mit do 14 a normalne myvaji do 19ve vsedni den o vikendu myslim do 13-14 hodin
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemuzu najit webovky textilhouse, zajimalo by me, do kolika maji, nevim, co mam za demenci, neporadite?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    na nábřeží sem byla v sobotu a byla to katastrofa, fakt hrozný hadry, který bych hodila do kontejneru, jak nějaká pani tam poznamenala, tyvole,tohle už neni ani retro :) ale vymákla sem si tam červenou košili a náramek sem k ní dostala zadara...když sem ale koukala,kolik tam ty věci stojej normálně,tak sem jenom čuměla, vytahaný triko s propocenym podpažím za 150,- je fakt úlet

jo a ahlásim, že schizo na letenskym náměstí už neni, místo toho je tam nějaká vietnamská prodejna s hadrama
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVENA: viz záhlaví
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MAGI: Nový zboží mají od zítřka, takže asi jen do dneška:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Textile house na nabrezi kapitana jarose vse za 20,- .. ale nevim jak dlouho :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    CNV: No prave. V sekaci jsem se jen tak zbezne na cedulku koukla amyslela jsem, ze to, co je psano pro podsivku je vlastne exterier kabatu:) a az doma, jsem nasla, ze to tak neni:) O to vetsi radost.
    CNV
    CNV --- ---
    TADZENKA: Acetát + polyester, to je složení podšívky, ne?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    TADZENKA: Kalhoty zabrány.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Tak tady máte ty fotografie: https://picasaweb.google.com/104922309577356512554/Vlna?authkey=Gv1sRgCMeooOKy1bjvgQE

Info k věcem:

SAKO:
    - vel. 14
    - barva růžová
    - klopy + 2 pravé kapsy
    - značka: Steilmann
    - složení: 55% vlna, 20% polyester, 20% akryl, 5% nylon, s podšívkou 100% polyester
    - rozměry: rukáv zevnitř - 43cm, rukáv zvenku - 63cm, zadní díl bez límce - 54,5cm

KALHOTY:
    - vel. 6
    - barva tmavomodrá
    - 2 pravé kapsy vepředu + 1 pravá kapsa vzadu
    - na stehnech mírně skládané (ale nekasané)
    - značka: Talbots
    - složení: 100% vlna, podšívka 100% polyester
    - rozměry: vnitřní rozkrok - 78cm, vnější rozkrok - 104 cm

Ceny: 20 Kč á kus
    Preferuji předání v Praze, možno poslat poštou po dohodě

Barvu kabátu dám do auditka: [ Co jste si koupili za "neskejtacke" obleceni? Doplnky tez vitany. Fotky, tipy ] :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy,ma TH na kohinooru otevreno i v sobotu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam