• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Já jsem v pátek projížděla Uhříněvsí s ročním vnukem, tak jsem si řekla, že se podívám, kde je vlastně ten Brittex. No a když jsem ho našla, nedalo mi to. Teda s ročním dítětem bez kočáru je to peklo, nicméně jsem stejně pár kousků ulovila (a snažila jsem se vytěsnit myšlenku na ty kousky, které jsem nedokázala vyhrabat). A koupila jsem si jedny motivační kalhoty té vzácné velikosti 10, které mi zatím ještě nejsou ;-).
    Jinak pokud se tam někdo chystá 17., bude zavřeno.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    LUCIASHECK: kdyby bylo hlidani :D tak se pridam hned :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TRUCE: simte kde tam?nekde u lekarny nebo spis u vietnamske restaurace?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A já jdu dnes udělat Tour de sekáč... (Albertov, Smíchov, možná koh-i-noor)... kdyby se někomu chtělo se přidat, volejte (602 536 599)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    V sekáči na Horkách jsem dneska objevila úplně nový rudý župan se vzory sakur za 150 a neodolatelné, taky úplně nové arabské "balerínky" z rudého sametu s ornamentem,po slevě za 40 korun :) Jsem nadšená :) Jo, teď tam mají věci za 50% ceny.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    a pridam jeden, Vinohradska ul. u metra zelivskeho, naproti radiu svobodna evropa
    Praha 3

maji tam spis slusnejsi obleceni, je to vyberovy sekac, a takova elegantni damicka se tam dokaze hezky obleci. ceny prijemne.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    MOUNTBATTEN: diky, zkusim o vikendu a podam report :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    //nastenka aktualizovana, projety prispevky do konce srpna 2011 a z nich vytazeno//
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TRUCE: asi ten Brittex v Ruzyni, Mujsekac v Radotine....
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    nevite kde jsou opravdu velke sekace, jako byl ten na hlavaku, nez ho zrusili?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A jeste jsem zasla do sekace vpodstate Koucovi naproti. Tusim, ze PRIMA second hand se to jmenuje, ale to vylozene nic moc. Jako hnusny hadry, to ne. Ale takovy nemastny neslany, ceny obdobny, jako Kouc atp. Nuda!:-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a ten Tabor sem tam uz konecne prisdala, ted! :-))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    tak nevím, jestli se tu ještě vůbec aktualizuje nástěnka
    jasne, ja tam nikdy nic nepridavam, nemazu:-//
    A co bude nasledovat za hlod priste: "poradte mi tipy v Praze, nastenku nectu, protoze na ni nic neni" ?
    :-((

Jinak na Sokolovske v Praze kousek od metra Krizikova (Sokolovska 81) je sekac, teda jmenuje se to alternativni second hand atelier MODNI KOUC
    Módní kouč
    http://modnikouc.cz/
    Nejak extra alternativni veci tam nemaj, ale taky zadny vylozene hadry. Ceny normalni (neco jako textile house apod. bez slev. Svetry kolem 2-3 stovek, halenky kolem dvou atp. Ja si koupila oranzovy pasek za 150,- a oranzove tricko s malou vadou za 30,-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    tak nevím, jestli se tu ještě vůbec aktualizuje nástěnka, ale objevila jsem ještě jeden fajn sekáč v brně - na jugoslávské (u zastávky) - tak někde na rohu jugoslávské a lesnické. Je tam napsáno bazar. Je to trochu dražší, ale ne moc, a jsou tam převážně značkové (i nové) věci. Od stovky jsou tam různé orsay a tak, jinak i značky, třeba perfektní kabelka banana republic (škoda že nemám pětikilo) - to pro ilustraci.
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    na kohinooru maj boží kabát vel. M 100% kašmír, cenu si nepamatuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    nezahlédly jste někde pánský, tmavý, dlouhý, zimní kabát? Nebo aspoň nějaký pánský zimní kabát?:-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALDEMIK: dik! Tam jsem kdysi byla, ale az pozde odpoledne. Nejvickrat sem byla na Boxhagner platz.

(btw:dobrej klub. Neznala jsem, diky!)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MOUNTBATTEN: Doporučuju blešák na Arkonaplatz, přišel mi na hadry nejlepší.
    [ ALDEMIK @ Blešáky - chodíte nakupovat/prodávat? ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a este, sem nasla z klubu berlin, ale je to 2 roky stary:
    [ ULTRAFIALKA @ BERLIN.....mesto andelu... ]
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, nevíte jak je na tom dnes Textil House na knížečí? Nové zboží nebo nějaké slevy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam