• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIMCIIQ: no na nastence jsou dva tri sekace, co vykupuji. A tusim onehda sem nekdo psal i zkusebnost, tak filtruj.
    Ja osobne zkusenost s vykupem nemam, ale tak primarne bych zkusila aspon obvolat (=jsme ve veku UTFG, takze zadat adresu a nazev do guglu a v mnoha pripadech vypadne podrobnejsi info), nebo obejit ty zmineny a nabidnout.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ATARKA: když mě by se nějaká ta korunka hodila :)))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SIMCIIQ: byla sem na tom podobně, tak sem se na to vyprdla, ty lepší kousky rozdala kamarádkám a zbytek sem odnesla na červeňák k bille do konťáku pro charitu, ani do toho sekáče dojít sem už neměla sílu .)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    JAZDA: hele mimibazar, tady to opakuji už nevím jak dlouho.. už mě to nebaví a doma mi to překáží, jako jsou tam třeba i nový věci, ale já už na to nemám nervy :)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    SIMCIIQ: zkus to udat tady na trzisti. pripadne aukro a podobny. Prijde mi, ze to bude mit vetsi vynos nez sekace jednoduse proto, ze tam vypadne jeden vydelavajici meziclanek
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    prosím nahromadilo se mi doma docela dost věcí a před vánocemi bych ráda získala nějakou tu korunku a uvolnila fleka lepším kouskům nevíte o nějakém sekáči, kde by vzali moje oblečení za normální cenu ? díky moc za info
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Dneska mám cestu kolem, tak dám pak vědět.
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Na průchodem je pořád štít... uvnitř jsem nebyla.
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Teď mě napadá, že je místo toho hospoda a kafárna...Je to ono? Postával tam nějaký zbrojnoš a dával letáčky...uuuuuLamplota? Nebo tak nějak?
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Takový mrňavý to tam je? Nic mne tam nezaujalo...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ty dva vymazany, ten POdruhe na raminku 100pro konci? Muze to byt taky jen vyprodej "kolekce".... . At ho nemazu zbytecne;-)
    CNV
    CNV --- ---
    A sekáč Fundus na Lidické, ve dvoře přibližně naproti divadlu, někdo znáte?
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    AIJA: jj taky jsem si ho posledně všimla
    AIJA
    AIJA --- ---
    Hlásím v Brně nový sekáč /u Eriky/na Pekařské nahoře hned u zastávky /dřív tam byl Vietnamec/.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DENULE: Máme jich několik prolezlých ve sklepě, ale musela by sis dojet do Roztok...
    DENULE
    DENULE --- ---
    Sháním kostým na čerta, neporadili byste mi, do jakého second handu bych se měla vydat? Hlavne sháním nějaký kožich :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Jj, od pondělí.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    NICOL: jakmile jsou balonky, uz tam je, a myslim, ze vzdy v pondeli, takze asi od vcera.
    NICOL
    NICOL --- ---
    dnes jsem jela tramvají kolem TH na nábřeží kap.Jaroše, a byla tam cedule a balónky - asi bude nová kolekce..jen jsem nedokázala přečíst tu ceduli, od kdy tam nové věci budou..neví to někdo?
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    kterou jsi vykoupila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam