• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SKALPELKA: asi s tebou někdy budu muset vyrazit na lov .)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    textil house se docela rozšířil a je to nej. sekáč, kde jsem byla. Na Horkách je nový zboží od 28.11. a pravidelně jej doplňují.. co mě nejvíce potešilo je zimní šustákový kabát za 540,-Kč... určitě to stojí za to jej navštívit
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Textil House na Lužinách vše za 40, slevy prej do soboty. Zakoupen šedo-vínovej plstěnej klobouček (fotka bude), jinak mě zaujal 80% vlněnej kabát v tmavě zelený barvě, velikost psaná 51... bohužel bych potřebovala tak dvakrát užší.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Na četná přání odkaz na sekáč v Ruzyni: http://www.oblecenisvycarsko.cz/cs/home-page/ :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    WOCKOO:
    ALDEMIK: diky, tam jsem prave volala a ptala jsem se na info, ale chtela jsem slyset, jestli tu nekdo nema nejaky zkusenosti s jinym sekacem pripadne s timhle.. nemam vubec zadne zkusenosti s vykupem obleceni..
    pujdu to hodit tam, mam to za rohem :)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Tak jsem ve čtvrtek cestou zaběhla do nového outletu - second handu na Palmovce a je to klasický outlet - nové věci ze starších kolekcí, čemuž odpovídá cena (nejlevnější byly asi halenky, které začínaly na 200 kč).
    RADISHES
    RADISHES --- ---
    tak ja vcera litala po brne a shanela outfit do divadla. zivutek 80kc - Spravny second hand u fildy (ale jinak tam toho moc nebylo), saty 170kc - ten second hand pred svobodakem, co ma spolecny vstup s levnyma knihama. maji tam toho pomerne dost, hlavne svetru a kalhot, kratasu atd. pokud ma nekdo rad oteplene dlouhe sukne s karo vzorem a velikost 36, doporucuju tam zabehnout, ja jsem ji bohuzel neprervala pres zadek:)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    SIMCIIQ: ALDEMIK: A nebo můžeš počkat na jaro a přijít k nám do Roztok na blešák :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    WOCKOO: Přesně - Uralská je fajn, ale funguje to tak, že oni zdvojnásobí cenu, kterou si řekneš, jedete 50:50. Někdo to tady kritizoval jako přehnané, nedokážu si ale představit, jak by se jinak uživil malý sekáč fungující na výkupu od lidí. Na druhou stranu dokážou dobře posoudit, co se prodá a co ne, případně za kolik, a je to tam prostě fajn.
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    SIMCIIQ: mám dobrou zkušenost s tím sekáčem v Uralské v Dejvicích. Vykupujou, cenu tě nechaj si říct a za měsíc zavoláš, co se prodalo. Všechno v pohodě, na domluvě..
    akorát nevím, co považuješ za normální ceny. Mně třeba bylo dost jedno, kolik za to dostanu, jen to byly pěkné kousky, tak se mi to přeci jenom nechtělo házet do kontejneru
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIMCIIQ: no na nastence jsou dva tri sekace, co vykupuji. A tusim onehda sem nekdo psal i zkusebnost, tak filtruj.
    Ja osobne zkusenost s vykupem nemam, ale tak primarne bych zkusila aspon obvolat (=jsme ve veku UTFG, takze zadat adresu a nazev do guglu a v mnoha pripadech vypadne podrobnejsi info), nebo obejit ty zmineny a nabidnout.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ATARKA: když mě by se nějaká ta korunka hodila :)))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SIMCIIQ: byla sem na tom podobně, tak sem se na to vyprdla, ty lepší kousky rozdala kamarádkám a zbytek sem odnesla na červeňák k bille do konťáku pro charitu, ani do toho sekáče dojít sem už neměla sílu .)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    JAZDA: hele mimibazar, tady to opakuji už nevím jak dlouho.. už mě to nebaví a doma mi to překáží, jako jsou tam třeba i nový věci, ale já už na to nemám nervy :)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    SIMCIIQ: zkus to udat tady na trzisti. pripadne aukro a podobny. Prijde mi, ze to bude mit vetsi vynos nez sekace jednoduse proto, ze tam vypadne jeden vydelavajici meziclanek
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    prosím nahromadilo se mi doma docela dost věcí a před vánocemi bych ráda získala nějakou tu korunku a uvolnila fleka lepším kouskům nevíte o nějakém sekáči, kde by vzali moje oblečení za normální cenu ? díky moc za info
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Dneska mám cestu kolem, tak dám pak vědět.
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Na průchodem je pořád štít... uvnitř jsem nebyla.
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Teď mě napadá, že je místo toho hospoda a kafárna...Je to ono? Postával tam nějaký zbrojnoš a dával letáčky...uuuuuLamplota? Nebo tak nějak?
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Takový mrňavý to tam je? Nic mne tam nezaujalo...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ty dva vymazany, ten POdruhe na raminku 100pro konci? Muze to byt taky jen vyprodej "kolekce".... . At ho nemazu zbytecne;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam