• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Taky mě to zajímá prosím přesnou adresu a městskou část. Jsem mimo pražská a v pátek jedu na sekáčovej vejlet
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nejaky sekac "Satna"(neco) byl kousek od Holesovicky trznice. Vlastnila to nejaka zena, co je, mmj., tez na Nyxu, ne? To je to stejny (premisteny), nebo jde o neco uplne jinyho?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: to asi jo, ale jdi se tam spis kouknout.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    14-16 :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: tyjo to nevim, ale nejspis jo. jak moc velke mas na mysli?
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    SAKJA_PANDITA: Meli tam i vetsi velikosti?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    Dnes jsem byla v Šatně sekaci a byla jsem nadsena - konecne sekac, kde ty veci jsou zajimavy, pekny a kvalitni - sice to tam neni uplne levny, ale za skoro novy Replay dziny 400,-, Roxy sukne bezvadna za 350,- a podobne. Nejsou tam je znackove veci, vybiraji i do komise s tim, ze dostanete pulku z prodejni ceny, na ktere se domluvite. (Mne osobne to prijde docela dost, treba tady na Letny v jednom sekaci si berou asi 20 procent.)
    Trika kolem stovky, spostu peknych kalhot (ne a la textil house, britex a podobne, kde najit pekny kalhoty je vicemene nahoda.) Saty, kabaty, pasky, zajimavy doplnky.. No fakt me to potesilo.
    Jo a maji tam i dost panskych kalhot a kosil.
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Praha samozřejmě
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Zdravím, můžete mi poradit, který sekáč nabízí veliký sortiment pěkných zimních kabátků? Díky
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    FRANCINE: Bot tam mají mraky. Mám odtamtud parádní kozačky za 29 Kč. ;-)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    TAMARIX: Díky. Nevíš prosím tě, jestli mají v sortimentu i boty? Uvažuji, že to tam pojedu očíhnout:-).
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SKALPELKA: asi s tebou někdy budu muset vyrazit na lov .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Kohinoor textil house vše za 40kc, doufam, ze to zitra odpoledne stihnu se tam kouknout :-)

TAMARIX: dik :-)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    textil house se docela rozšířil a je to nej. sekáč, kde jsem byla. Na Horkách je nový zboží od 28.11. a pravidelně jej doplňují.. co mě nejvíce potešilo je zimní šustákový kabát za 540,-Kč... určitě to stojí za to jej navštívit
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Textil House na Lužinách vše za 40, slevy prej do soboty. Zakoupen šedo-vínovej plstěnej klobouček (fotka bude), jinak mě zaujal 80% vlněnej kabát v tmavě zelený barvě, velikost psaná 51... bohužel bych potřebovala tak dvakrát užší.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Na četná přání odkaz na sekáč v Ruzyni: http://www.oblecenisvycarsko.cz/cs/home-page/ :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    WOCKOO:
    ALDEMIK: diky, tam jsem prave volala a ptala jsem se na info, ale chtela jsem slyset, jestli tu nekdo nema nejaky zkusenosti s jinym sekacem pripadne s timhle.. nemam vubec zadne zkusenosti s vykupem obleceni..
    pujdu to hodit tam, mam to za rohem :)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Tak jsem ve čtvrtek cestou zaběhla do nového outletu - second handu na Palmovce a je to klasický outlet - nové věci ze starších kolekcí, čemuž odpovídá cena (nejlevnější byly asi halenky, které začínaly na 200 kč).
    RADISHES
    RADISHES --- ---
    tak ja vcera litala po brne a shanela outfit do divadla. zivutek 80kc - Spravny second hand u fildy (ale jinak tam toho moc nebylo), saty 170kc - ten second hand pred svobodakem, co ma spolecny vstup s levnyma knihama. maji tam toho pomerne dost, hlavne svetru a kalhot, kratasu atd. pokud ma nekdo rad oteplene dlouhe sukne s karo vzorem a velikost 36, doporucuju tam zabehnout, ja jsem ji bohuzel neprervala pres zadek:)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    SIMCIIQ: ALDEMIK: A nebo můžeš počkat na jaro a přijít k nám do Roztok na blešák :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    WOCKOO: Přesně - Uralská je fajn, ale funguje to tak, že oni zdvojnásobí cenu, kterou si řekneš, jedete 50:50. Někdo to tady kritizoval jako přehnané, nedokážu si ale představit, jak by se jinak uživil malý sekáč fungující na výkupu od lidí. Na druhou stranu dokážou dobře posoudit, co se prodá a co ne, případně za kolik, a je to tam prostě fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam