• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: a ten sekáč na letný, kde si berou 20 procent je který prosím?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SAQVANA: na nastence je u Satny psano:
    Praha 1, Konviktská 13 | Šatna (i výkup).
    Predpokladam tedy, ze TUTO holky myslej.
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Taky mě to zajímá prosím přesnou adresu a městskou část. Jsem mimo pražská a v pátek jedu na sekáčovej vejlet
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nejaky sekac "Satna"(neco) byl kousek od Holesovicky trznice. Vlastnila to nejaka zena, co je, mmj., tez na Nyxu, ne? To je to stejny (premisteny), nebo jde o neco uplne jinyho?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: to asi jo, ale jdi se tam spis kouknout.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    14-16 :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: tyjo to nevim, ale nejspis jo. jak moc velke mas na mysli?
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    SAKJA_PANDITA: Meli tam i vetsi velikosti?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    Dnes jsem byla v Šatně sekaci a byla jsem nadsena - konecne sekac, kde ty veci jsou zajimavy, pekny a kvalitni - sice to tam neni uplne levny, ale za skoro novy Replay dziny 400,-, Roxy sukne bezvadna za 350,- a podobne. Nejsou tam je znackove veci, vybiraji i do komise s tim, ze dostanete pulku z prodejni ceny, na ktere se domluvite. (Mne osobne to prijde docela dost, treba tady na Letny v jednom sekaci si berou asi 20 procent.)
    Trika kolem stovky, spostu peknych kalhot (ne a la textil house, britex a podobne, kde najit pekny kalhoty je vicemene nahoda.) Saty, kabaty, pasky, zajimavy doplnky.. No fakt me to potesilo.
    Jo a maji tam i dost panskych kalhot a kosil.
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Praha samozřejmě
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Zdravím, můžete mi poradit, který sekáč nabízí veliký sortiment pěkných zimních kabátků? Díky
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    FRANCINE: Bot tam mají mraky. Mám odtamtud parádní kozačky za 29 Kč. ;-)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    TAMARIX: Díky. Nevíš prosím tě, jestli mají v sortimentu i boty? Uvažuji, že to tam pojedu očíhnout:-).
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SKALPELKA: asi s tebou někdy budu muset vyrazit na lov .)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Kohinoor textil house vše za 40kc, doufam, ze to zitra odpoledne stihnu se tam kouknout :-)

TAMARIX: dik :-)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    textil house se docela rozšířil a je to nej. sekáč, kde jsem byla. Na Horkách je nový zboží od 28.11. a pravidelně jej doplňují.. co mě nejvíce potešilo je zimní šustákový kabát za 540,-Kč... určitě to stojí za to jej navštívit
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Textil House na Lužinách vše za 40, slevy prej do soboty. Zakoupen šedo-vínovej plstěnej klobouček (fotka bude), jinak mě zaujal 80% vlněnej kabát v tmavě zelený barvě, velikost psaná 51... bohužel bych potřebovala tak dvakrát užší.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Na četná přání odkaz na sekáč v Ruzyni: http://www.oblecenisvycarsko.cz/cs/home-page/ :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    WOCKOO:
    ALDEMIK: diky, tam jsem prave volala a ptala jsem se na info, ale chtela jsem slyset, jestli tu nekdo nema nejaky zkusenosti s jinym sekacem pripadne s timhle.. nemam vubec zadne zkusenosti s vykupem obleceni..
    pujdu to hodit tam, mam to za rohem :)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Tak jsem ve čtvrtek cestou zaběhla do nového outletu - second handu na Palmovce a je to klasický outlet - nové věci ze starších kolekcí, čemuž odpovídá cena (nejlevnější byly asi halenky, které začínaly na 200 kč).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam