• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Objeven nový sekáč v centru Prahy, koukala jsem na něj včera, ale nebyla jsem vevnitř, bylo už zavřeno. Inzerují, že je dvoupatrový a i pánský. Jmenuje se Textile house a nachází se v Charvátově ulici v tom kousku, co spojuje prostranství za Májem s Národní třídou (jak je Humanic)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Včera jsem byla u nádraží strašnice... Spooousta kalhot - Dorothy perkins, New look a podobně, slušný střihy i materiály, zpravidla do 200... Já kupovala jedny za 165, z poloviny vlna... Kdyby se neobjevil tradiční problém KRÁTKÉ, který mám všude kromě Guessu a Camaieu, tak bych odcházela minimálně s dalšíma 4... Výběr nejvíc ve velikostech 8-16
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BUCHVI: Díky moc, dnes jsem tam byla, nové zboží bude 28.
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    PAJUSAK: Pokud jsem si všiml, tak jsem si balonků ještě nevšiml. Mívají novou kolekci až později, posledně 28.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    nevíte prosím někdo, zda je v Textil Housu na Husické nové zboží nebo ještě ne?
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    ZUSKA: mám doma masku splicera ze hry bioshock, jestli ti to něco říká
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Možná nějaké podivnosti z 80. let? Svetry, "džíska", metalická sukně do pasu... Určitě něco najdeš, hledej hlavně sekáče, které vypadají "lidově", rozhodně ne ty, které se vzhledem blíží spíš butikům.

GABBIANO: Stalo se, mám tuniku, krásný zimní šátek na krk a navíc ještě nutkání vrátit se pro jedny šaty. :D
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    MOUNTBATTEN: Já bych šla za děvku, to by mi přišlo bizardní ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUSKA: a co znamena BIZZARD? :-))
    Jakoze bizarni? A v jakem slova smyslu?
    (ja to znam jako fetish-bizzare-sex a to sice bych Te poslala do sekacu u divadla Ponec, tj. Chizo i 5. element, ale nevim esli je to to, co je cilem akce:-) )

Jinak myslim, ze BIZARNI, do toho se vejde lecos,tak zajdi do prvniho sekace, kup prvni divnosti, ktery potkas a je to!:-)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    aloha, nevím jestzli se to sem uplně hodí, ale šla bych to shánět do sekáčů, takže doufám, že mě neukamanujete :) Ve čt jsem pozvaná na akci s podtitulem BIZZARD PARTY, takže potřebuju nějaký obleček bizardní. Máte někdo nějaký tipy, kam a pro co? Moc dík
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    KEMENTARI: Ale ten se dá určitě vyložit nějakým jiným způsobem. Hledala bych v jiných sekáčích. ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Ajaj. No co, alespoň ušetřím a budu se zejtra učit. :) Díky za odpovědi.
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    KEMENTARI: nefunguje, v létě jsem ho hledala a dozvěděla se že už cca 2 roky neexistuje..
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    KEMENTARI: Myslím, že nefunguje. Před nějakou dobou jsme jeli kolem a nebyly tam cedule. Taky jsem tam jezdívala.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Holky, nevíte, jestli ještě funguje ten obří sekář u silnice z Prahy na Mníšek? Je to vlastně kousek před samotným Mníškem.

Jezdila jsem tam před asi 7 lety, ale teď se mi o tom už dvakrát v noci zdálo, tak bych zítra podnikla výpravu. :D
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    LADY_LEIA: Já tě také (občas) nemám ráda. :-) Všimla jsem si různě po nyxu tvých krásných šatů, jen si nemysli :D

LUSY: Teplice, bývalá restaurace (v budově hlavního nádraží).
    LUSY
    LUSY --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Skvělá. Kdes ji ulovila?
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    Aha, tak tahle akce se u nás vyskytuje taky. Tam jsem byla asi dvakrát a stačilo.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: sice se (zatim) osobne nezname, ale uz ted ti muzu rict, ze te nemam rada :D Je vazne krasna, gratuluju :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Musím se pochlubit dnešním úlovkem:

kabelka ehm půlměsícového tvaru (blbý popis, prostě jsem takovou vždy chtěla :D) za 10 korun.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam