• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Boty na mou obří nohu (ale italské vlevo musím ještě trochu ehm natáhnout).
    TERRA
    TERRA --- ---
    Docela dobrej sekac i kdyz (je Anglickej) ceny nejsou uplne nizky, je na Komunardu, nejak jak zahyba tram.na Libenak doprava tak dal, za zatackou, za kilo uplne novy tilko za krk s krajkou na prsou, fakt pekny;)Potom textil house na Nabr.kapitana jarose, tam toho maj mraky ale dohromady nic kloudnyho...
    Tot z Phy-7
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem se byla podívat na nábřeží, maj nsk vše za 75, ale teda, když sem tam byla poprvý, tak sem si řikala, že tam maj tak otřesný hadry asi proto, že to vyprodávaj, když to přestavovali, jenže omyl, ty hrůzy tam maj furt, fakt nechápu, jak si tam může někdo něco oupit, to už nejsou ani retro hadry, to je fakt hegeš ( dle mýho vkusu ), si radši připlatim v blanický o kilo víc za trígo,ale bude jak nový
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    Dnes v 2ndhandu na vysočanské, hned u metra, vlněná bundička Burberry za sympatických 380 Kč. Vůbec je to tam fajn, posledně jsem si odnášel gant košili za 115Kč. Doporučuju!
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    doporučuju zajít Na knížecí - včera (středa) bylo nový zboží. Jsou tam tři ohromný pytle kabátů. Některý fakt krásný, ale nejvíce velikost 16 :-(. Zvláště hodně mají kožešinových kabátů (jak je venku kůže a vevnitř chlupy), jako nové.
    Dál jsem tam viděla nádherný kožený šedý kabát m&s, matný,elegantní, ale taky 16.
    Takže lidi s velikostí 44 a víc by tam mohli mít super úlovky
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem si nsk konečně po půl roce udělala vlet do blanický, no byla sem tam asi hodinu,všechno prolrzla a úlovky mám hooodně slšný, předevšim teda fungl nový vesta an jaro next v barvě růžové za 360, pak mikynu za 260 - tu značku sem pozdějc viděla ve skejtšopu na ipáku asi za 1800, měli takovejch krásnejch věcí, teda dle mýho pokřivenýho pankáčsko rychta skejt vkusu, pak sem to vzala dolu na ipak a pocestě sem vlezla do sekáče po pravý straně nad sejrama, no a tak sem si vzadu v koši vyhrábla džínový kapsáče burton za pade, chyběj jim dva knoflky,ale na to peču a mikynu s kapucí goldiga taky za pade, jinak mě to tam ničim nenadchlo, samý takový věci jako někam do divadla nebo tak něco, samý průsvitný halenky podivnejch střihů, chtěla sem na floru do secondhand marketu,ale už sem měla tak těžkou tašku,že sem to vzdala, páč sem šla původně sháněz dárky pro muže, takže sem si musela nechat jednu volnou ruku pro jeho tašku
    PEPUS
    PEPUS --- ---
    Shanim orvanou dzinovou bundu bez rukavu, netusite prosim, v jakem sekaci bych nejlepe pochodil?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Musim se priznat, ze fakt miluju sekac Na Slupi, tedy na Albertove, naprioti zastavce tram smer centrum, vedle pekarstvi (tento popisek proto,ze v ulici na slupi u Albertova je jich vic;-) )
    Sice prevazujici (nove!) obleceni Missing Johny a Rosalinda Mc Gee je pekelne barevny (a ja dycky trpim, neb cirkusove kycovite me Ja by to vsechno bralo, ale prevazuje ma bubuduse a obleceni v cernem,ze bych to neunosila. A nemela hlavne na noseni ten moral se pohledum a nadavkam pekelnosti postavit celem- staci mi ten barevny prsiplast, jeden barvickovy ulet v satniku a nosim ho casto)
    Ale jinak slusny veci a hlavne, hrozne hezky to tam voni! po nejakem kosmeticko-parfemovym pudru!!
    Je to jediny sekac, kde koupeny obleceni si muzu vzit hned na sebe a ne ho vypratz!(protoze voni. Vsechny sekace, tedy i tento, maj povinnostcisteneho zbozi, takze hygiena je fuk u vsech, respektive OK, ale tady neprevazuje ten chemicky pach!)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Objeven nový sekáč v centru Prahy, koukala jsem na něj včera, ale nebyla jsem vevnitř, bylo už zavřeno. Inzerují, že je dvoupatrový a i pánský. Jmenuje se Textile house a nachází se v Charvátově ulici v tom kousku, co spojuje prostranství za Májem s Národní třídou (jak je Humanic)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Včera jsem byla u nádraží strašnice... Spooousta kalhot - Dorothy perkins, New look a podobně, slušný střihy i materiály, zpravidla do 200... Já kupovala jedny za 165, z poloviny vlna... Kdyby se neobjevil tradiční problém KRÁTKÉ, který mám všude kromě Guessu a Camaieu, tak bych odcházela minimálně s dalšíma 4... Výběr nejvíc ve velikostech 8-16
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BUCHVI: Díky moc, dnes jsem tam byla, nové zboží bude 28.
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    PAJUSAK: Pokud jsem si všiml, tak jsem si balonků ještě nevšiml. Mívají novou kolekci až později, posledně 28.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    nevíte prosím někdo, zda je v Textil Housu na Husické nové zboží nebo ještě ne?
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    ZUSKA: mám doma masku splicera ze hry bioshock, jestli ti to něco říká
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Možná nějaké podivnosti z 80. let? Svetry, "džíska", metalická sukně do pasu... Určitě něco najdeš, hledej hlavně sekáče, které vypadají "lidově", rozhodně ne ty, které se vzhledem blíží spíš butikům.

GABBIANO: Stalo se, mám tuniku, krásný zimní šátek na krk a navíc ještě nutkání vrátit se pro jedny šaty. :D
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    MOUNTBATTEN: Já bych šla za děvku, to by mi přišlo bizardní ;)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUSKA: a co znamena BIZZARD? :-))
    Jakoze bizarni? A v jakem slova smyslu?
    (ja to znam jako fetish-bizzare-sex a to sice bych Te poslala do sekacu u divadla Ponec, tj. Chizo i 5. element, ale nevim esli je to to, co je cilem akce:-) )

Jinak myslim, ze BIZARNI, do toho se vejde lecos,tak zajdi do prvniho sekace, kup prvni divnosti, ktery potkas a je to!:-)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    aloha, nevím jestzli se to sem uplně hodí, ale šla bych to shánět do sekáčů, takže doufám, že mě neukamanujete :) Ve čt jsem pozvaná na akci s podtitulem BIZZARD PARTY, takže potřebuju nějaký obleček bizardní. Máte někdo nějaký tipy, kam a pro co? Moc dík
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    KEMENTARI: Ale ten se dá určitě vyložit nějakým jiným způsobem. Hledala bych v jiných sekáčích. ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Ajaj. No co, alespoň ušetřím a budu se zejtra učit. :) Díky za odpovědi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam