• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    No hlavně ať to takhle funguje i dál. Mně tahle charita udělá často hodně velkou radost. ;-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    jo,imho je to styl charity jako u nás Sue Ryder, zadarmo to dostanou a za nějaké nižší ceny prodají a přebytky asi prodávají dál po větším množství.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, tyhle cedulky jsou tam často. Což mě vedlo k domnění, že se to prostě v tom charita shopu neprodá a jde to dál. Protože to není ten způsob charity, že se to zadarmo rozdá, nýbrž ten, že se to prodává a utržené peníze jdou na charitu. Tak jsem to teda pochopila já.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PINK_CICINKA: taky to casto byva poznat na cedulkach v sekaci, ze tam je este puvodni cedulka z anglicky charity (logo charita shopu a ze to stoji 2 libry apod.)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KEMENTARI: Nějaký obchod v zahraničí to dá zadarmo na charitu po výprodejích, ale místo na charitu to putuje do českých sekáčů.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MOUNTBATTEN: :))

    ---

    Dneska jsem prala ty včera koupené šály a obě pouštějí celkem dost barvy; jasný důkaz, že je ještě nikdo nenosil, takže znovu ožívá moje věčné dumání: kde se ty věci berou?
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    LUCIASHECK: No, zrovna dneska jsem jí měla procházet a radši jsem to obešla. Já chápu, že je to pro někoho symbol luxusu, ale v takovém množství se mi to doslova hnusí. I když chápu, že je to kvalitní, ale pořád byznys. Pardon za OT
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    NICOL: Skoro bych řekla, že v sekáči je větší šanci koupit originál než na Aukru :-)
    NICOL
    NICOL --- ---
    LUCIASHECK: to je dobrý nápad - díky :) projdu aspoň výlohy (popravdě nemám nikdy odvahu lézt do těchto drahých obchodů)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NICOL: imho pokud máš možnost, tak je nejsnazší si jednou projít pařížskou (pokud jsi tak ještě neučinila) a prostě se podívat, jak je co šitý... to se ti z hlavy nevykouří a můžeš to pak aplikovat na sekáčové úlovky :)
    NICOL
    NICOL --- ---
    LUCIASHECK: jako na kabelkách LV to vidím většinou na první pohled..ale u kabelek Fendi si třeba už tak jistá nejsem..moje ideální já by chtělo věřit, že je to origoš, ale pochybnosti zatím vždycky zvítězily :-(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NICOL: já myslim, že podle zpracování to poznáš... Já jak jsem třeba onehdá ulovila tu kabelku Coccinelle, tak to by se museli šikmoocí spolupozemšťané ku*va snažit, aby to dali dohromady :D
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    LADY_LEIA: nevim, jakym mozkovym errorem jsem dosla na Brno (asi tesna asociace s tou Unimodou :) ), ale byla jsem v Olomouci!! :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja si myslim, ze lovit v sekacich umim, ale spise veci, co mi prijdou vhodny vzhledove. Na materialy nemam stesti.
    Vcera jsem se stavila v Textilehousu u Narodni (Kementari by zaslouzila!!:-))) ) a shanela jsem cerny zajimavy rozepinaci svetrik, idealne co nejvic vlny a.... nic:-(

    Ale pobavila mne cedulka se slozenim:

    50% joy
    50% pleasure
    Made with pride

    :-)))))
    NICOL
    NICOL --- ---
    GEISHA: nemáš strach, že narazíš na padělek? Občas zahlídnu značky jako Guess, Dolce Gabbana, Max Mara..ale prostě nevěřím tomu, že by taková věc jako originál byla v sekáči..nebo mmáš nějaký tip na to, jak poznat, že jde o originál?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Včera jsem se stavila v Brně na Táborský v Bellitexu. Docela jsem ulovila, navíc hlásím velký výběr nositelných kabelek.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GUDRUN: já teda přesně takovej skučák jsem, ale možná jen chodím na špatný místa :D Vždycky něco objevim jednou za uherskej rok a dost často ještě za cenu, kterou za to nejsem ochotná dát.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GEISHA: no, dvacet let to neni, ale 15 let urcite :-) (sekace v Turnove jsme pravidelne sjizdely s mamkou a sestrou kdyz jsem byla na zakladce a to jsem jinej rocnik, nez ty, o par let), ja myslim, ze se to da cvicit, a ja jsem to kapku vycvicila, ale je to trochu vrozene. Posleni merino svetr mi rikal ahoj, ale jinak bida. Nepatrim mezi ty skucaky, co rikaji, ze tam nikdy nic nenajdou, ale proste mira nadani je dana ;-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GEISHA: jenze mas ten pohled. Ja to chapu, mam okamziky, kdy ho mam. A pak vetsinu casu, kdy by mohl bejt hned vedle me a rikat ahoj ahoj vem si me a ja ho neuvidim :-(
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: No, a to právě nechápu, kde to tam bereš... mě asi odrazuje ta velikost nebo co.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam