• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    no já sem si v tědle prodejnách za poslední půlrok nic nekoupila, dle mýho pohledu se docela dost zhoršili, začali prodávat víc "hadrů" a eště zvedli ceny ...já si hlavně myslim, že lidid teď víc jak kdy jindy začnou šetřit, takže sekáče budou okupovaný víc než předtim, musíme se s tim smířit .)
    LUSY
    LUSY --- ---
    Tak jsem včera byla poprvé v Textile house na národní, mají 50 % slevy ale výběr žádnej :( To je tam obvyklej stav? Z jinejch Textle house mám lepší pocit ale je pravda že mi přijde že se to zhoršuje všude - asi jak už o nich ví moc lidí...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nechce se jít někdo pražskej zejtra cournout po sekáčích? Ideálně jiná velikost než 44 :D
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    No hlavně ať to takhle funguje i dál. Mně tahle charita udělá často hodně velkou radost. ;-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    jo,imho je to styl charity jako u nás Sue Ryder, zadarmo to dostanou a za nějaké nižší ceny prodají a přebytky asi prodávají dál po větším množství.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    MOUNTBATTEN: Jo, tyhle cedulky jsou tam často. Což mě vedlo k domnění, že se to prostě v tom charita shopu neprodá a jde to dál. Protože to není ten způsob charity, že se to zadarmo rozdá, nýbrž ten, že se to prodává a utržené peníze jdou na charitu. Tak jsem to teda pochopila já.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PINK_CICINKA: taky to casto byva poznat na cedulkach v sekaci, ze tam je este puvodni cedulka z anglicky charity (logo charita shopu a ze to stoji 2 libry apod.)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KEMENTARI: Nějaký obchod v zahraničí to dá zadarmo na charitu po výprodejích, ale místo na charitu to putuje do českých sekáčů.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MOUNTBATTEN: :))

    ---

    Dneska jsem prala ty včera koupené šály a obě pouštějí celkem dost barvy; jasný důkaz, že je ještě nikdo nenosil, takže znovu ožívá moje věčné dumání: kde se ty věci berou?
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    LUCIASHECK: No, zrovna dneska jsem jí měla procházet a radši jsem to obešla. Já chápu, že je to pro někoho symbol luxusu, ale v takovém množství se mi to doslova hnusí. I když chápu, že je to kvalitní, ale pořád byznys. Pardon za OT
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    NICOL: Skoro bych řekla, že v sekáči je větší šanci koupit originál než na Aukru :-)
    NICOL
    NICOL --- ---
    LUCIASHECK: to je dobrý nápad - díky :) projdu aspoň výlohy (popravdě nemám nikdy odvahu lézt do těchto drahých obchodů)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NICOL: imho pokud máš možnost, tak je nejsnazší si jednou projít pařížskou (pokud jsi tak ještě neučinila) a prostě se podívat, jak je co šitý... to se ti z hlavy nevykouří a můžeš to pak aplikovat na sekáčové úlovky :)
    NICOL
    NICOL --- ---
    LUCIASHECK: jako na kabelkách LV to vidím většinou na první pohled..ale u kabelek Fendi si třeba už tak jistá nejsem..moje ideální já by chtělo věřit, že je to origoš, ale pochybnosti zatím vždycky zvítězily :-(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NICOL: já myslim, že podle zpracování to poznáš... Já jak jsem třeba onehdá ulovila tu kabelku Coccinelle, tak to by se museli šikmoocí spolupozemšťané ku*va snažit, aby to dali dohromady :D
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    LADY_LEIA: nevim, jakym mozkovym errorem jsem dosla na Brno (asi tesna asociace s tou Unimodou :) ), ale byla jsem v Olomouci!! :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja si myslim, ze lovit v sekacich umim, ale spise veci, co mi prijdou vhodny vzhledove. Na materialy nemam stesti.
    Vcera jsem se stavila v Textilehousu u Narodni (Kementari by zaslouzila!!:-))) ) a shanela jsem cerny zajimavy rozepinaci svetrik, idealne co nejvic vlny a.... nic:-(

    Ale pobavila mne cedulka se slozenim:

    50% joy
    50% pleasure
    Made with pride

    :-)))))
    NICOL
    NICOL --- ---
    GEISHA: nemáš strach, že narazíš na padělek? Občas zahlídnu značky jako Guess, Dolce Gabbana, Max Mara..ale prostě nevěřím tomu, že by taková věc jako originál byla v sekáči..nebo mmáš nějaký tip na to, jak poznat, že jde o originál?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Včera jsem se stavila v Brně na Táborský v Bellitexu. Docela jsem ulovila, navíc hlásím velký výběr nositelných kabelek.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GUDRUN: já teda přesně takovej skučák jsem, ale možná jen chodím na špatný místa :D Vždycky něco objevim jednou za uherskej rok a dost často ještě za cenu, kterou za to nejsem ochotná dát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam