• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    LUCIASHECK: ja prave zadny takovy kabat nemam, tak chci stale kozich :) I proto, ze jsem jeden mela po mati, ktery byl skvely, jenze ona ho vyhodila s tim, ze uz byl stary a onoseny :( Stary mozna, onoseny ne.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KEMENTARI: já vždycky chtěla a už ne :)) zjistila jsem, že ten kabát z pietro filipi, co jsem si onehdá koupila, je lepší než kožich :) Je chlupatej, tenkounkej a přitom hřeje jak ďas :D
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Pak byste některá mohly zajít ke mně domů a vysvětlit rodině, že si ze mě nemají utahovat, když chci nosit v zimě kožich. :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KEMENTARI: dost kožichů maj taky v exchizu u IPP, ale imho zbytečně drahý
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    KEMENTARI: zrovna kolem nej jezdim skoro kazdy den z prace. Ale nikdy tam nejdu, protoze tady kazdou chvili nekdo pise, ze tam nic nemaji. Nebo uz maji zavreno. Diky za tip, stavim se tam asap.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    LADY_LEIA: Hodně malý kožichy jsem viděla před týdnem nebo 14 dny v TH na kpt. Jaroše. Vůbec tam měli hodně kožichů.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Vim, ze je to asi narocny az nemozny pozadavek, ale kdybyste nekdo videli nekde v sekaci kozich velikosti 34 ci 36, ve kterem by clovek (ja) nevypadal jako krabice na nozickach, muzete mi dat prosim vedet? Verim, ze na me nekde ceka, ale sama jej myslim neobjevim :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ano, potvrzuji, skutečně je v TH na Národní třídě štendr JEN na šaty. Musíte jít dolů, po levé ruce hned po výstupu ze schodů, štendr je mezi stojanem s košilema a svetrama
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    já je fakt viděla dole,jak končí ty divný točitý shody,tak jakoby..zůstane stát u jejich konce a po levé ruce byl štendr jen na šaty.byla jsem tam ve stejnou dobu jako ID Pajuk (příspěvek níže). Způsobily jste, že pochybuju sama o sobě,jestli jsem tam ty šaty fakt viděla :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LADY_OLIVIE: byla a saty nevidela, imo jsou jen v hornim patre. nebo jsem slepka :-)
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    LADY_OLIVIE: byla :) myslim, ze tam byly jenom sukne, kalhoty a svetry + XXL. Ale je fakt, ze jsem slepa, takze jsem je dost mozna prehlidla :)
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    VIANAA: bylas dole? v tom patře dole měli spoustu šatů
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    TH na narodce me taky mile prekvapil, s tim v Holesovicich je to nesrovnatelny. Spousta peknych kozenych kabelek a nenosenych veci, zarazilo me i mnozstvi panskeho obleceni - nektere kosile mely jeste originalni visacky a cena okolo 200 czk. Jenom saty jsem tam moc nevidela...
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Tak sekáč www.pouzitytextil.cz:
    Ceny od 20,- za trika po asi 60,- za bundy a kabáty. Věci pověšený na ramínkách, ale něco je i tak vážně hnus, třeba kalhoty od krve. Jinak věci nevyprané, nevyžehlené, takže ne pro citlivky. Ale dají se tam najít značkové věci, to zase jo. Prodavač nám vrátil o stovku míň (ale chybu uznal a vrátil ji).

    Celkově bych tam jezdila, jenom v opravdové finanční nouzi, jinak je lepší připlatit si v sekáči, kde ty věci alespoň vyperou...
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    NIGHTFURY: souhlas.já si tam koupila klasický svetr přes hlavu,dost dlouhý,materiál 95% bavlna a stál mě pade!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUSALKA: posta
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Holciny, mohla byste nektera mi do posty prekopirovat seznam sekacu na P 2 a 1? Poletuju po Praze a z telefonu nevidim nastenku.. Diky moc! .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: jo nejak tak. Kdyz sem 23.12. byla v TH Na Knizeci (ten den sem smela odejit z prace ve dve.... jenze k cemu, kdyz "vsechny" sekace byly zavreny, nebo zaviraly hodne brzo?:-)))) ), tak mi prodavacka vrazila letak o cerstve nove otevreny prodejne u My.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    RUSALKA: jsou tam krátce, včera mi paní prodavačka říkala, že snad od 15. prosince, pokud se nepletu, tak tam bývávala cukrárna. Prostory jsou moc sympatické, je to rozlehlé
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PAJUSAK: Ted jsem taky chtela psat referenci na Textil House! .) Souhlas s Pajusakem .) A Mountbatten, zahada je rozlustena! TH jsem si nikdy nevsimla, protoze me vzdycky upoutavaj vylohy Magistratu .)) A pritom je to tak obrovsky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam