• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    HHANULKA: ano, trvají, buď bude vše za 40,- Kč nebo "už" za 30,-Kč. Otevřeno v sobotu i v neděli. V sobotu bude trochu blázinec, budou připravovat novou "kolekci"
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Slevy v Textile House na Narodni porad trvaji? kdosi psal, ze nova kolekce bude 5.3....maji otevreno v sobotu?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    PINK_CICINKA: tu jsem si hodně prohlížela, zaujala mě ta barva, bylo to něco mezi modrou a zelenou, máš pravdu, byla hodně odřená, ale jinak opravdu krásná
    ELISAVETTA
    ELISAVETTA --- ---
    Zdravím všechny sekáčový příznivce, prosím, dokázal by mi někdo poradit sekáč, kde mají pěkný boty za dobrý ceny - styl kecky. Díky moc!!!
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    PAJUSAK: Já zase pokukovala po tmavě modré. Ale přišla mi hodně jetá, chyběl jí jeden zlatý komponent. A původní cena 350 kč mě teda dostala do kolen.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PAJUSAK: Jojo, ta hneda me taky zaujala, ale neveslo by se mi tam nic.. .))
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    PINK_CICINKA:
    RUSALKA: včera jsme byly s id LADY_OLIVIE také, jak píšete, stále spousta věcí. Nakoupeno za cca 240,-. Svetr do V, obří černý svetr, propínací svetr atp. Zahlédnuty dvě krásné kožené vintage kabelky - tmavé modrá a hnědá do ruky
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    RUSALKA: Dneska jsem tam také byla, na mě jsem nic nevybrala. Ale viděla jsem pěkné tyrkysové vlněné sako, vel. 38.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    TH u Narodni tridy, vsechno stale za 40, stale jeste pekne veci. Nakup za 120 Kc - sukne, polo triko a sacko .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEkac BELLITEX v Holesovicky trznici - z ceny na cemovce u kasy sundaj este 50% !!
    (takze hedvabny satek, aspon podle cedulky:-), mne vysel na osm kacek;-) )
    ANDREIKA
    ANDREIKA --- ---
    ráda bych upozornila na jeden sekáč v Karlíně
    je to Křižíkova 66, zvenku dost nehezky vyhlížející fialové cedule SECOND WEAR, ale uvnitř mi ty kousky přišly poměrně kvalitní a i originalní.
    Bohužel nic nemám, neb jsem tam (ne)prozřetelně vlezla s prázdnou peněženkou.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    NIGHTFURY: Dneska jsem šla kolem, ale řekla jsem si, že nebudu utrácet, tak jsem tam radši ani nešla. Škoda, že nejsou i na dvacku za kus ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes v Textile House na Národní všechno za 40, vlezla jsem tam jen tak ze zvědavosti a mám červenou a tyrkysovou klasickou košili, hedvábnou béžovou halenku a tmavě šedý merino svetřík :)
    A v Chizu v Žitné jsem si pořídila černou sukni ke kolenům ze strašně příjemného materiálu, který se u pokladny ukázal být semišem z kozinky. A ještě čokoládově hnědý kabátek s plyšem vevnitř a zajímavým zakončením rukávů :)
    Velmi úspěšný den :)) (Další dnešní nákupy hodím do "Co jste si koupili za "neskejťácké" oblečení?)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HABRENKA: ona to totiž není Národní, ale Charvátova ulice, do které se dá projít z Národní, nebo z plácku za Májem
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ony zde zminovany outlet-sekac na Palmovce (nad drogerii Pemi): shanim kalhoty na lyze/bezky a oni je tam meli! Novy. Sice nejaky bonprix, ale material teflon, s tim uz mam kladnou zkusenost. Cerne, bila linka lemu na boku, zateplene, ale ne tluste, za 500-600.
    Pry maj este jedny ve velikosti 36
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FRANCINE:
    CNV: ten sekáč je tam asi rok,jezdim kolem toho do práce každej den,byla sem tam juknout,ale na mě íbrluxus,pani nepříjemná jak vosina v prdeli .)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    ok, dík:)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ale jak píše LUCIASHECK, je možné, že to byl ten vchod vedle, blíž k Humanicu, prodávají tam teď tašky myslím
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BRUSINKA: cukrárna tam bývala cca před 13 (?) lety, myslím si, že to není ten samý prostor jako je nyní TH, cukrárna tam byla krátce, malá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam